Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A54 sokszor újraindul magától

(Témakör létrehozásának dátuma: 26-01-2024 02:59 PM)
1204 Megtekintések
Zsófiaa
Pioneer
Beállítások
1 hónapos a telefon, és majdnem minden nap az egyik pillanatról a másikra újraindul. Az automatikus újraindítás ki van kapcsolva. Az imént indult újra, és ahogy beléptem a Samsung Membersbe, hogy ezt kiírjam, az alábbi hibajelentést kaptam:

image

Elküldtem a jelentést. Mit lehet kezdeni a telefonnal? Esetleg visszavigyem az üzletbe, hogy ilyen hibája van, kezdjenek vele valamit?
0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
ConradKellogg
Helping Hand
Beállítások
Előtte érdemes egy gyári alapértelmezett visszaállítást csinálni ( adatok lementése után persze).
Beállítások 》általános kezelés 》visszaállítás

Esetleg érdemes 1 szoftverfrissítést megvárni, hátha javítja az említett hibát.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
10 Válaszok
Geri88
Navigator
Beállítások
Nem tudom, nekem lassan 4 hónapja van meg az a54-em és semmi baja. Szerintem vigyétek el egy szerelőhöz!
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Nekem sem csinál ilyet.
Én is A54-et használok.
0 tetszik
Zsófiaa
Pioneer
Beállítások
Hát ez nem túl bíztató... akkor lehet tényleg szervíz lesz a vége..
Pria
Pathfinder
Beállítások
Nekem is szintén 1 hónapos az A54-es telóm, de nem csinált ilyet egyszer sem. Szerintem is meg kellene nézetni.
Megoldás
ConradKellogg
Helping Hand
Beállítások
Előtte érdemes egy gyári alapértelmezett visszaállítást csinálni ( adatok lementése után persze).
Beállítások 》általános kezelés 》visszaállítás

Esetleg érdemes 1 szoftverfrissítést megvárni, hátha javítja az említett hibát.
0 tetszik
SzabolcsSensej
Helping Hand
Beállítások
Nem jó jel,ha ilyen hamar ezt produkálja... szervizbe nézesd meg!
0 tetszik
Zsófiaa
Pioneer
Beállítások
Köszönöm a segítségeket! 😃
Richard0213
First Poster
Beállítások

Szia! Jutottál valamire azóta? Csak azért kérdem, mert nekem is random újraindul a telefon, van, hogy napi 2x is.  Volt már olyan, hogy hívás közben is fogta magát és újraindult.

0 tetszik
Zsófiaa
Pioneer
Beállítások
Szia! Sajnos nem jutottam semmire... A legutóbbi szoftverfrissítés óta nekem 2-3, van hogy 4 naponta indul újra. Beletörődtem, hogy ez van.. szerencsére nekem olyankor csinálja mikor nem fontos amit csinálok éppen. Persze így is nagyon zavaró, de nem nagyon akadályoz semmiben. Szervíz nekem túl nagy macera ilyen probéma miatt, szóval inkább hagyom.