Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A54 5G Térerő

(Témakör létrehozásának dátuma: 20-03-2024 10:00 AM)
405 Megtekintések
Members_aJ6IhKh
Student
Beállítások

Sziasztok. Nem tudom másnak is van e problémája, nemrégiben vettem a A54 5G telefont amit Vodafone kártyával használok. Központban nagyon jól működik de gyakorian elmegy a térerő E-ről 5G-re. Város szélén, munkahelyen meg fél-1 percig van térerőm de végig 4G-t ír 2 csíkkal. Telekomos kártyával meg jól működik, csak a Vodafonehoz van az előfizetésem. Köszönöm ha segítetek.

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
MarkBa
Moderator
Moderator
Beállítások

A leírtak alapján szolgáltatóra utal a jelenség, tanácsolom, hogy velük vedd fel a kapcsolatot.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

5 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Mikori a SIM kártya ?
Ha pár éves, érdemes szolgáltatóval cseréltetni, aztán valószínű az megoldja a problémát.
Members_aJ6IhKh
Student
Beállítások

@AxelBog  írta:
Szia.
Mikori a SIM kártya ?
Ha pár éves, érdemes szolgáltatóval cseréltetni, aztán valószínű az megoldja a problémát.

új ő is, telefonnal hoztam ki, azóta tart

0 tetszik
Megoldás
MarkBa
Moderator
Moderator
Beállítások

A leírtak alapján szolgáltatóra utal a jelenség, tanácsolom, hogy velük vedd fel a kapcsolatot.

GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Cseréltess SIM-et, de valószínűleg szolgálató miatt van így.
0 tetszik
Zsu79
First Poster
Beállítások
Sziasztok, Nem tudom tapasztalt-e valaki hasonlót. Lakáson belül a telefon nem kapcsolódik a wifire. Sőt ha keresésre állítom sem talál semmit. repülő üzemmódba kell állítanom, majd kikapcsolni a repülő üzemmódot akkor 10/6-szor bekapcsol a WiFi és megtalálja lakáson belül. A többi alkalommal újra kell indítani a telefont. A másik probléma kb 2 hete kezdődött de ez lehet szolgáló hiba Vodafone,hogy nem áll át a szolgáltatás határátlépés után még 50-70km múlva sem csak ha újraindítom a telefont. 3 hónapos a telefon.Dilemma szervizbe kellene küldeni?Köszönöm szépen előre is a segítséget.
0 tetszik