Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Update

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 15-10-2024 02:06 PM)
247 Προβολές σελίδας
Dimitris2101
Voyager
Επιλογές
Συγχαρητήρια στην Samsung που προωθεί μόνο της ναυμαχίες σειρές και οχι στις A σειρες στα update έτσι μπράβο Samsung συνέχισε έτσι αναγκάζεις τους χρήστες να αγοράσουν τις galaxy series μόνο το Galaxy A73 5G το εχει χεσμενο συγγνώμη για την έκφραση κιόλας αλλα αυτή είναι η αλήθεια. 😡😡😡😡😡
6 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καταρχήν, το Α73 δεν ήταν ποτέ διαθέσιμο στην ελληνική αγορά... οπότε θα πάρει ενημερώσεις όταν πάρει στην χώρα για την οποία προοριζόταν.
Επίσης, εγώ με Α72 συνεχίζω και παίρνω ενημερώσεις. Κάθε σειρά και κάθε συσκευή έχει συγκεκριμένες ενημερώσεις και χρόνους ενημερώσεων, δεν γίνεται να είναι ίδιες με τις s σειρές και ειδικά τις πιο πρόσφατες... κάπως πρέπει να ξεχωρίζουν και σε επίπεδο ενημερώσεων οι premium από τις Α...
Security updates παίρνει 4 φορές το χρόνο εκτός αν είναι κάτι έκτακτο και θα πάρει 4 android... πόσο περισσότερο για μια midrange συσκευή?
gheorghe32
Voyager
Επιλογές
Το A73 5G παίρνει ενημερώσεις τριμηνιαία, γιατι δεν το εψαξες πριν την αγορα;
Λογικό δεν ειναι εμεις που πληρώσαμε περισσότερα λεφτα να εχουμε 1-2 πράγματα παραπάνω;
nkv
Explorer
Επιλογές
Και που τις παίρνουμε τι αλλάζει μπορώ να σου ότι με κάθε ενημέρωση γίνεται χειρότερη η μπαταρία εχω s22
gheorghe32
Voyager
Επιλογές
Ουτε σε αμφισβητώ ουτε ξερω τι χρήση κάνεις εμενα παντως βγαζει 8-9 ωρες sot και ειναι το μονο τηλ που δεν μου χρειάζεται powerbank για να βγαλω τη μέρα και δεν εχω παρατηρήσει χειροτερευση στη μπαταρία μετά απο ενημέρωση. Κάνε wipe cache partition η τρεξε το galaxy app booster μετα τα updates*
Επιλογές
Α5× περνούν κάθε μήνα. Καθώς και 4 χρόνια ενημερώσεις android και 5 ασφαλείας. Τα μοντέλα που είναι από το A3× ενδέχεται να περνούν ανα 3 μήνες αλλά 4 χρόνια android επίσης. Επίσης μοντέλα παλιότερης χρονολογιας ενδέχεται να περνούν ανα 3 η 6 μήνες. Το A73 5g δεν είναι επίσημα διαθέσιμο στην Ελλάδα και εξαρχής περνει ανα 3 μήνες
KlaidiM
Pioneer
Επιλογές
Εχω το α34 και παιρνει ενημερωσεις ασφαλειας ανα τρεις μηνες