Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Smart View

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 14-10-2022 04:03 PM)
538 Προβολές σελίδας
Ερωτών
Explorer
Επιλογές
Γεια σας! Με την τελευταία αναβάθμιση, χάθηκε η ρύθμιση για το αιωρούμενο κουμπί στο Smart View. Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορούμε να επαναφέρουμε το μπλε κουμπί της οριζόντιας τριάδας που εμφανίζεται κάτω από κάθε βίντεο που βλέπουμε στο Samsung Internet;

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν ναι, τότε, άνοιξε το Samsung internet, πάτησε κάτω αριστερά τις τρεις παυλες, επέλεξε ρυθμίσεις, χρήσιμες λειτουργίες και απο εκεί ενεργοποίησε τον βοηθό βίντεο...

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

25 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, ποια συσκευή και ποιο update...
Εμένα στο A72 λειτουργεί κανονικά...
Ερωτών
Explorer
Επιλογές
Samsung A71. Έκδοση Smart View 8.2.16.41. Στις ρυθμίσεις του υπάρχει μόνο η επιλογή "Αναλογίας οθόνης τηλεφώνου", "Διατήρηση οθόνης τηλεφ. ενεργής" και λείπει η επιλογή για το "Αιωρούμενο κουμπί", το οποίο θέλω να εμφανίσω πάλι.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Εγώ έχω 8.2.16.42
Ερωτών
Explorer
Επιλογές
Πώς μπορώ να βρω αυτό το Smart View στο Play Store; Υπάρχει; Βλέπω ότι είμαι μία έκδοση πίσω... Να το διόρθωσαν στην 8.21.16.42; Το θέμα είναι να εμφανιστεί το κουμπί!
Ερωτών
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα. Κι εμένα μου λέει ότι η 8.2.16.41 είναι η τελευταία έκδοση. Το θέμα είναι ότι σε ίδιο ακριβώς μοντέλο Samsung A71, το αιωρούμενο κουμπί υπάρχει μέχρι να το καταργήσεις (πατώντας το συνεχόμενα και σέρνοντάς το προς τα κάτω). Εγώ καταλάθος το κατήργησα και τώρα δεν υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή στις ρυθμίσεις για να το εμφανίσω. Ούτε στο ίδιο άλλο μοντέλο κινητού που ανέφερα, ούτε πατώντας κάποιο τοξάκι. Η επιλογή που υπήρχε στις ρυθμίσεις ήταν σαφής: "Αιωρούμενο κουμπί". Πατούσες τον διακόπτη και εμφανιζόταν. Ποιος από την Samsung μπορεί να μας πει τι συμβαίνει; Έχω δοκιμάσει τα πάντα.

Είναι πρακτικό αυτό το αιωρούμενο μπλε κουμπί που εμφανίζεται κάτω από κάθε βίντεο (αυτά που βλέπουμε στο Samsung Internet) γιατί πατώντας το, μπορούσαμε, σε πλήρη οθόνη, να αυξομοιώνουμε την ένταση ή την φωτεινότητα μέσω της αφής και κυρίως να διπλασιάσουμε την ταχύτητα του κάθε βίντεο.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αφού υπήρχε και το εξαφάνισες εσύ, τότε ας το επαναφέρουμε...
Πήγαινε ρυθμίσεις, εφαρμογές, άνοιξε και τις εφαρμογές συστήματος και βρες το smart view.
Εκεί επελεξε το ορισμός ως προεπιλογής και από εκεί εκκαθάριση προεπιλογων...
Έπειτα πες μας αν λειτούργησε!!
BTW το s22ultra έχει την 8.2.18.25Screenshot_20221014-210306_Settings.jpgScreenshot_20221014-210324_Settings.jpg
Ερωτών
Explorer
Επιλογές
Είναι αχνή η επιλογή της εκκαθάρισης προεπιλογών. Δεν πατιέται... Δυστυχώς...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν και αυτό δε δουλέψει, τότε, από την ίδια διαδρομή, πατάς αποθήκευση, εκκαθάριση δεδομένων διακοπή εφαρμογής και επανεκκίνηση συσκευής...
Αυτό θα δουλέψει σίγουρα...
Ερωτών
Explorer
Επιλογές
Το έκανα κι αυτό... Τίποτα... Γιατί δεν ξαναβάζουν την επιλογή για "Αιωρούμενο εικονίδιο";