Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Screen shot

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 02-03-2023 07:15 AM)
226 Προβολές σελίδας
tasa123
Pioneer
Επιλογές
καλημέρα σε όλους έχω το samsung a13 4g πώς αλλιώς μπορω να κάνω screen shot εκτόςτο να πατάω τα πλαϊνά πλήκτρα απενεργοποιησης και έντασης?

2 Λύσεις

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Επίσης αν ενεργοποιήσεις το βοηθητικό μενού

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

Λύση
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Πήγαινε στις ρυθμίσεις αναζήτηση βοηθητικό μενού το ενεργοποιείς και θα έχεις ένα κύκλο στο μενού σου θα ανεβάσω φωτογραφία να δεις πατάς πάνω στον κύκλο και σου βγάζει στιγμιότυπο οθόνης το πατάς και έβγαλε στιγμιότυπο Screenshot_20230302_104838_One UI Home.jpgScreenshot_20230302_104944_Samsung Members.jpg

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

9 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
με χειρονομία (αν υποστηρίζεται).
ρυθμίσεις/ συνθέτες/ κινήσεις και χειρονομίες και ανοίγεις το διακόπτη κίνηση παλάμης για λήψη.
μετά απλά σέρνεις την "ραχη" της παλάμης σου από τη μια άκρη προς την άλλη. Screenshot_20230302_074759_Settings.jpg
Λύση
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Επίσης αν ενεργοποιήσεις το βοηθητικό μενού
tasa123
Pioneer
Επιλογές
σε ευχαριστώ θα δοκιμάσω δεν ξέρω αν υπάρχει
tasa123
Pioneer
Επιλογές
πώς θα γίνει αυτό τι πρέπει να κάνω
tasa123
Pioneer
Επιλογές
δυστυχώς δεν το βρίσκω μάλλον δεν το έχει
Λύση
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Πήγαινε στις ρυθμίσεις αναζήτηση βοηθητικό μενού το ενεργοποιείς και θα έχεις ένα κύκλο στο μενού σου θα ανεβάσω φωτογραφία να δεις πατάς πάνω στον κύκλο και σου βγάζει στιγμιότυπο οθόνης το πατάς και έβγαλε στιγμιότυπο Screenshot_20230302_104838_One UI Home.jpgScreenshot_20230302_104944_Samsung Members.jpg
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Αν το ενεργοποιήσεις στείλε να μας πεις αν σε βολεύει εμένα με βολεύει πολύ γιατί ούτε εμένα έχει σκρινσοτ στις χειρονομίες
tasa123
Pioneer
Επιλογές
το έκανα μόλις φυσικά και με βολεύει απότομα να πατάω τα πλαϊνά σε ευχαριστώ
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Να είσαι καλά χάρηκα που βοήθησα