Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Screen bug galaxy A52

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 08-05-2023 05:24 PM)
195 Προβολές σελίδας
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Εχω εδω και αρκετό καιρό θεμα με την οθόνη πανω απο το control bar εχει κολλήσει ενα αλλο control bar που αχνοφαίνεται δεν μπορεσα να το αποτυπωσω με screenshot επισης λιγο πιο κατω απο το control bar παλι αχνοφαίνεται ενα βελακι και ενας κυκλος με θαυμαστικό.. εγω πρώτη φορα τα προσεξα αυτα μετα απο ενα freeze που εκανε το κινητό μου δεν ξερω αν εγιναν απο αυτο ή απο κατι αλλο. Όποιος ξερει κατι παραπάνω ας με ενημερώσει. 
4 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν δεν μπορείς να τα αποτυπώσεις με screen shot δοκίμασε να βάλεις κάτι ενιαίο γκρι στην οθόνη, να καλύπτει όλη την οθόνη (ακόμη και ένα βίντεο από το yourube https://youtu.be/eIJxh9UGyak) αν στο γκρι ανοιχτό βλέπεις αυτά τα ghosting, τότε πάει να πει ότι η οθόνη σου έχει το γνωστό θέμα burn in... αν είσαι εντός εγγύησης στην αλλάζουν δωρεάν, ειδάλλως πληρώνεις η την αφήνεις έτσι.🙁🙁
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Απο ότι φαίνεται εχει burn in.. Υπάρχει περίπτωση να καει εντελώς ; Να φοβάμαι για τα αρχεία μου να τα μεταφερω καπου αλλού μάλλον διότι το καλοκαίρι εχω σκοπό να παρω καινούργιο κινητό.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πάρε ένα buck up καλού κακού.
Να καεί τελείως δε νομίζω, απλά θα έχει αυτά τα ενοχλητικά ghostings.
Είναι το μόνον πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάσει μια oled οθόνη.
Εντός εγγύησης σου αλλάζουν οθόνη.
Εκτός δεν ξέρω πόσο θα σου κοστίσει και αν αξίζει, αφού σκοπεύεις να αλλάξεις κινητό.
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Εκτός εγγύησης είμαι σίγουρα θέλει 100 ευρώ + . Συνεπώς δεν κανω αλλαγή δεν αξίζει..