Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Samsung pass

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 27-09-2021 07:26 PM)
713 Προβολές σελίδας
panoss
Voyager
Επιλογές
Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν το samsung pass είναι έμπιστο για να αποθηκεύσω κωδικούς από τράπεζες και τέτοια. 
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Στον server τα αποθηκεύει όταν ζητήσεις να συγχρονίσει, αν δε ζητήσεις συγχρονισμό παραμένουν στη συσκευή. Αλλά και τα συγχρονισμενα αρχεία είναι κρυπτογραφημενα με το μοναδικό κλειδί που βρίσκεται στην συσκευή σου. Δλδ αν δεν ανοιχτούν από την συσκευή σου είναι άχρηστα. Επίσης αν αλλάξεις συσκευή και θέλεις να μεταφέρεις από το cloud τα συντονισμένα αρχεία πρέπει να επιβεβαιώσεις το λογαριασμό σου.
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αυτό εννοώ και μάλλον μπερδεύτηκες. Απο τη στιγμή που συγχρονίζεις αποθηκεύεις σε σερβερ. Το θεωρητικά εκει αναφεροταν. Οχι στο knox, το οποιο ανέφερα σαν επιβεβαιωση της μεγαλης ασφαλείας που προσφερει η samsung συγκριτικά με τους υπόλοιπους.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Όχι δεν μπερδεύτηκα, το κατάλαβα, απλά ο κορεκτορας έγγραψε εμπιστεύομαι αντί εμπιστευονται, ήθελα να πω πως η Samsung δεν εμπιστεύεται να εισάγει τρίτους σε αυτήν την πλατφόρμα (knox) ούτε καν με το να εξάγει ή να εισάγει άλλες μορφές αρχείων με άλλη κρυπτογραφιση. Και αυτό φαντάζομαι συμβαίνει για να μη ξέρει ο κάθε ένας πως λειτουργεί ακριβώς το Knox ώστε να είναι "μυστικό " και ακόμη πιο απαραβίαστο. Τέλος όπως είπα το κλειδί κάθε κρυπτογραφησης είναι μοναδικό και είναι hw based, οπότε το εξαγωμενο από το pass αρχείο δεν θα μπορεί να αποκρυπτογραφηθει από κάποια άλλη συσκευή, εκτός και αν κατά την εξαγωγή το μεταφράζει η εφαρμογή σε άλλο φορμά. Όπως και να χει, διυλιζουμε τον κονωπα...
vasw
Student
Επιλογές
Ρε παιδιά θέλω βοήθεια!Πήρα το α52s και ενώ έχω όλες τις εφαρμογές από το παλιό μου κινητό το samsung pass δε μου το βγάζει με εικονίδιο στην αρχική σελίδα,εκτός όμως από αυτό το βρίσκω στις ρυθμίσεις στα βιομετρικα και όταν πάω να το ανοίξω με δακτυλικό αποτύπωμα μου λέει ότι δεν είναι σωστό.Τα νεύρα μου!!!Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο;
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Καλησπέρα. Αρχικά πήγαινε στην οθόνη εφαρμογών και πάνω στην μπάρα αναζήτησης, γράψε τη λέξη pass να σου εμφανίσει το εικονίδιο της εφαρμογής. Πάτα παρατεταμένα πάνω του και στις επιλογές που εμφανίζει επέλεξε αρχικά " εντοπισμός εφαρμογής", για να δεις που είναι. Προφανώς σε κάποιο φάκελο, πιθανότατα με άλλες εφαρμογές, γι' αυτό δεν βλέπεις το εικονίδιο άμεσα στις εφαρμογές.

Με τον ίδιο τρόπο, κατά δεύτερον επίλεξε "πληροφορίες εφαρμογής" και μετά στην αποθήκευση, κάνε εκκαθάριση μνήμης cache και επιβολή διακοπής και επανεκκίνηση της εφαρμογής. Αν δεν διορθώσει κάνε διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής και πάλι επιβολή διακοπής και επανεκκίνηση. Με αυτόν τον τρόπο, το πιθανότερο είναι στην επόμενη συνεδρία να σου ζητήσει κωδικό λογαριασμού Samsung, καλό είναι να τον γνωρίζεις εκ των προτέρων.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
vasw
Student
Επιλογές
Το πατάω παρατεταμένα αλλά δε μου βγάζει για να μπει στην αρχική οθόνη!Μόνο Πληροφορίες εφαρμογής μου βγάζει.και μετά κάνω αυτά που μου έγραψες και πάλι μου λέει δεν ηταν δυνατή η επαλήθευση αποτυπωμάτων!!Ευχαριστώ πολυ
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

πήγαινε ρυθμίσεις > εφαρμογές > authentication framework και κάνε κι εκεί καθαρισμό cache και τα σχετικά, μήπως δεχτεί τουλάχιστον το αποτύπωμα.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
vasw
Student
Επιλογές
Δυστυχώς δεν το δεχετε παλι!!!
vasw
Student
Επιλογές
Μήπως να κάνω και εκκαθάριση δεδομενων;;
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

κάνε, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι περισσότερο. 

Thanos D
Samsung Galaxy A52s