Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Samsung galaxy A35 5G

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 11-02-2025 11:29 AM)
310 Προβολές σελίδας
Kriskitsos
Explorer
Επιλογές
Καλημέρα στο φόρουμ...Εμάς τους ταπεινούς της σειράς Α μας έχει λίγο γραμμένους η Samsung νομίζω...Ακόμα ενημέρωση ασφαλείας Νοεμβρίου είμαστε..🤔🤔

image

11 Απαντήσεις
Επιλογές
Το A35 5G λαμβάνει ενημερώσεις λογισμικού ανα τρεις μήνες από την κάθε φορά που λαμβάνει την κάθε μία
Kriskitsos
Explorer
Επιλογές
Σαν τα xiaomi κάπως .είχα redmi note 13 pro plus και ήταν μια από τα ίδια...Μόνο οι S σειρά δηλαδή είναι μινιαιες??
Αννα
Navigator
Επιλογές
Και στο S24 ήταν έτσι και ήρθε 5 Φεβρουαρίου, σιγά σιγά θα έρθει και σε εσάς.
__L__
Pathfinder
Επιλογές
Το δικό μου μηνιαίο είναι το Samsung galaxy a54
Kriskitsos
Explorer
Επιλογές
Και εγώ αυτό ξέρω ότι είναι μηνιαίες οι ενημερώσεις στην Samsung...ο αδερφός μου έχει S24 ULTRA και έρχονται πολύ συχνά από ότι βλέπω ..εγώ με xiaomi τάμα κάναμε για να πάρουμε ένα update και δεν διορθώνονται και τίποτα.
__L__
Pathfinder
Επιλογές
Καλά εγώ xiaomi δεν ξανά πάω έκανε μια βλακεια η xiaomi τότε με ένα update και έχασα τα πάντα από το τηλέφωνο επειδή χάλασε το λογισμικό και έπρεπε να κάνω ολική επαναφορά
__L__
Pathfinder
Επιλογές
Με την samsung έχω βρει την ησυχία μου + ότι είναι καλύτερη και λογισμικό και οι συσκευές τις είναι πολύ καλύτερες ειδικά κάμερα
Kriskitsos
Explorer
Επιλογές
Εγώ είχα και xiaomi 13T pro 900€ το πήρα από plaisio ήμουν ευχαριστημένος κίνηταρα αλλά από λογισμικό και μπαταρία 🔋 άθλια!!Τώρα σκέφτομαι να πάω σε xiaomi poco x7 pro που είναι τούμπανο αλλά δεν θέλω από θέμα ενημερώσεων γιατί τα έχουν κάνει μαντάρα!!
__L__
Pathfinder
Επιλογές
Καλύτερα κάνε οικονομία όσο μπορείς και πάρε ένα καλό samsung ένα από την s σειρά όπως ένα s24 fe αν θες κάτι πιο οικονομικό σε σχέση με το απλό s25 εκτός κι αν βγει και s25 fe τότε περιμενε γιαυτό