21-03-2023 09:53 AM - τροποποιήθηκε 06-04-2023 07:02 AM
Καλημέρα και καλώς ξαναήλθα.
Έπειτα από την πρόσφατη περιπέτεια με την κλοπή του S μου, αποφάσισα να επιστρέψω με ένα Α αυτή τη φορά -και μόνο Α από δω και πέρα- γιατί είναι κρίμα να χάνονται έτσι για πλάκα μερικές εκατοντάδες ευρώ και να μη μπορεί να κάνει κανείς τίποτα γι' αυτό.
Πήρα λοιπόν σε καλή σχετικά τιμή, στο 1/3 ακριβώς από το προηγούμενο, το Α33. Είχα όλον αυτόν τον καιρό για spare ένα καταταλαιπωρημένο Xiaomi Redmi Note 9... Λοιπόν, το Α33 ολοκαίνουριο, official κλπ και από την πρώτη μέρα χρήσης το lagging της συσκευής ήταν απίστευτο. Θεώρησα στην αρχή πως ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μέχρι να έρθει στα ίσια του, να κάνει τις μετρήσεις, αναβαθμίσεις κλπ θα είναι έτσι. Έχουν περάσει 10 μέρες όμως και το τηλέφωνο είναι πραγματικά άθλιο! Σαν benchmarks το πατάει το Note9 αλλά όσον αφορά το UI, είναι η μέρα με τη νύχτα. Και τα δύο έχουν ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές, τα ίδια settings, είναι "κλώνοι" ας πούμε. Κι όμως, ακόμα και στο ξεκλείδωμα μέσω δακτυλικού αποτυπώματος, το Α33 δείχνει να προσπαθεί τρελά για να το κάνει. Φανταστείτε πως ακόμα και το animation με τους κύκλους, χάνει frames! Για να μην πω ότι καμιά φορά πατάει και το από κάτω κουμπί στην οθόνη (τις ρυθμίσεις συγκεκριμένα) χωρίς καν να έχει ανανεωθεί η οθόνη στην αρχική. Όταν το πήρα στα χέρια μου, έκανα επαναφορά κι ας ήταν μαμά το τηλ, τώρα πριν 2 μέρες έκανα wipe cache, είναι πλήρως ενημερωμένο αλλά παρόλα αυτά το lagging είναι ακόμα και στο απλό swiping της αρχικής. Όταν δε θέλω να μπω στον "ασφαλή φάκελο", εκεί γίνεται τραγικότατο σαν φάση 15fps κύλιση οθόνης! Στην εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση από την άλλη, πιάνει φωτιάαα α α α!
Έχετε παρατηρήσει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα σε δικό σας Α33? Μου είναι αδιανόητο ένα Redmi Note9 να είναι τόσο ομαλό τόσα χρόνια μετά και το Α33 να σου βγάζει τα μάτια από τις καθυστερήσεις του! Θαρρώ πως δεν θα βγάλει χρόνο αν πάει έτσι.
Να είναι θέμα συσκευής?
Ύστατη λύση το factory reset αλλά πείτε μου και καμιά πιο νορμάλ γιατί είναι τρελή ταλαιπωρία...
Επιλύθηκε επιτυχώς! Μετάβαση στη λύση.
στις 01-04-2023 11:17 AM
Λοιπόν, αφού δοκιμάστηκαν όλα τελικά, το πήγα και το άφησα στο Service Center όπου έγινε αλλαγή κεντρικής πλακέτας, μπαταρίας και flex cable. Και όλα αυτά σε τηλέφωνο του κουτιού. Ταχύτατο το service center παρόλα αυτά (2 εργάσιμες), σαφώς και θα προτιμούσα αντικατάσταση συσκευής είναι η αλήθεια. Αν και ακόμα είναι στη φάση "εκμάθησης" και αναβαθμίσεων (31/3/23 το παρέλαβα), το τηλέφωνο πιθανόν πάει κανονικά για τα δεδομένα του πάντα. Φαντάζομαι η νέα του μπαταρία του θα είναι εξίσου καλή, άνετα έβγαζε 1 μέρα και κάτι ψιλά η προηγούμενη με τις διάφορες "ρουτίνες", η κάμερα είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει για αυτά τα χρήματα και η χρήση του UI πλέον είναι σχεδόν αψεγάδιαστη. Είμαστε μερικώς οκ όσον αφορά την πάρτη μου.
Αλλά σε τελική ανάλυση, δε θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά να το προτείνω σε γνωστό μου ως αγορά...
στις 21-03-2023 11:47 AM
στις 21-03-2023 03:14 PM
Καλησπέρα αν εξακολουθεί να επιμένει το πρόβλημα θα μπορούσες να μεταφέρεις την συσκευή σου στο κοντινότερο κέντρο τεχνικής υποστήριξης. Θα το βρεις μέσω του https://www.samsung.com/gr/support/service-center/
Μπορείς να καλέσεις και στο τηλεφωνικό μας κέντρο 80111 7267864 (αστική χρέωση) 210-6897691 (από κινητό) Γενική Υποστήριξη | 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα και για Κύπρο 8009 4000 (χωρίς χρέωση) Γενική Υποστήριξη | 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα έτσι ώστε ένας ειδικός να σε κατευθύνει αντίστοιχα.
στις 21-03-2023 11:50 PM
στις 22-03-2023 12:53 AM
Μέχρι αυτή την ώρα έχω κάνει αρκετές δοκιμές μήπως και συνέλθει αλλά εις μάτην. Κάνοντας ένα wiping του cache partition από το recovery menu, δεν είδα καμιά διαφορά. Μετά δοκίμασα την Safe Mode, πάνω κάτω τα ίδια αλλά κάααπως καλύτερα. Και μόλις τελείωσα από τη λειτουργία συντήρησης όπου είδα σαφή βελτίωση όσον αφορά την ταχύτητα του λειτουργικού. Κατέβασα και την RAM PLUS από τα 6GB στα 4GB αλλά χωρίς διαφορά. Επιστρέφοντας βέβαια τώρα στην κανονική λειτουργία, δυστυχώς επικρατούν τα ίδια θέματα. Και έπεσα πάνω και σε ένα video στο YT που λέει ότι όντως ενώ έχει τόσο ισχυρό επεξεργαστή, GPU κλπ, δεν έχει smooth experience. Δεν ξέρω... Αύριο θα πάρω τηλέφωνο στο service center μήπως βγει καμία άκρη ή τελικά απλώς είναι έτσι.
στις 22-03-2023 11:37 PM
Κάλεσα τη Γενική Υποστήριξη και μέσω Smart Tutor όντως βρέθηκαν θέματα lagging στη συσκευή. Μου πρότειναν full backup, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και εγκατάσταση όλων των εφαρμογών από την αρχή μία μία και όχι μέσω restore. Δυστυχώς μου είναι δύσκολο να το κάνω αυτό καθώς τρέχω με κάτι θέματα υγείας δικού μου ανθρώπου και ο χρόνος μου είναι τρομερά περιορισμένος. Οπότε θα το πάω στο Service Center ως έχει προς το παρόν και ελπίζω να μπορούν να κάνουν downgrade σε Android 12 One UI 4.1 γιατί από ότι διαβάζω, μάλλον υπάρχει τελικά θέμα με το Αndroid 13 One UI 5.1
στις 23-03-2023 01:35 AM
στις 23-03-2023 06:43 AM
Εκεί καταλήξαμε τελικά και είναι κρίμα για ένα προϊόν μόλις λίγων ημερών.
στις 23-03-2023 07:06 AM
στις 23-03-2023 11:07 AM