Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Problem One Ui 6.0

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 19-04-2024 07:20 PM)
400 Προβολές σελίδας
lakospade1
Helping Hand
Επιλογές
Το ξέρω είχα φαγωθεί να μπει το νέο λογισμικό, αλλά μια ερώτηση: Σας κολλάει και εσάς το κινητό με την αναβάθμιση σε 6.0 One Ui? Εμένα μια κολλάει μια πάει σταθερά, και έχω τις μισές εφαρμογές από ότι είχα πριν... τι φαση; και 2ον ξέρει κάνεις πότε και αν θα πάρει το Α52 4G one ui 6.1; 
13 Απαντήσεις
lakospade1
Helping Hand
Επιλογές
?????
lakospade1
Helping Hand
Επιλογές
Έχω μόνο Facebook και Tik tok, είχα κάνει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων. Χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο;
lakospade1
Helping Hand
Επιλογές
Όχι τις κατέβασα από την αρχή αλλά όχι όλες μόνο όσες χρειάζονται αλλά γενικά δεν πάει όπως πριν!
Επιλογές
Για το one ui 6.1 δεν υπάρχει επίσημη λίστα με τις συσκευές και την ημερομηνία αναβάθμισης ούτε τι από όλα τα χαρακτηριστικά θα πάρουν. Το πιθανότερο είναι να το λάβει προς καλοκαίρι με βάση το πως εξελίσσεται το πρόγραμμα αναβάθμισης
Δημ
Pioneer
Επιλογές
Όχι εμένα δεν κολλάει. Εγώ αντιθέτως έχει κάνα μήνα περίπου που έχω εντοπίσει στο Facebook να μου ξανά φορτώνει την σελίδα τα πρώτα δευτερόλεπτα που μπαίνω στην εφαρμογή, αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση με το UI. Βέβαια και αυτό που μου συνέβη το τελευταίο καιρό στο Facebook φυσιολογικό δεν είναι!
lakospade1
Helping Hand
Επιλογές
Νομίζω πρέπει πάλι να κάνω επαναφορά Εργ.Ρυθμισεων να δω μήπως φτιάξει τον πρόβλημα.
Επιλογές
Δες πρώτα μήπως φτιάξει με επόμενη ενημέρωση λογισμικού.
lakospade1
Helping Hand
Επιλογές
Εχει κάνει και την ενημέρωση ασφαλείας του Απρίλη και έχει μείνει μέσα στο παλιό λογισμικό μήπως φταίει και αυτο;
Επιλογές
Η έκδοση του λογισμικού έχει αλλάξει από του Μαρτίου?