Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
A32,ήρθε η 5.1.A52s ακόμα στο περίμενε...Σα να έδινε η apple ενημέρωση πρώτα στο 12 και μετά στο 13!Μία μόνο λέξη,δυστυχώς:Γελοιότητες!Bye bye sammy...
Κι εγώ για τον σναπ το πήρα.Ομως,σπάστηκα με τις ενημερώσεις.Επιπλέον εδώ και 3 μήνες δεν μπορεί να ανοίξει την εφαρμογή της βόνταφον,που το a32 την ανοίγει κανονικά.Εχω κάνει τα πάντα μέχρι και wipe cache,εγκατάσταση απεγκατάσταση την ανοίγει μια φορά και μετά πάλι τα ίδια.Κωμωδία!Αν θες έλα φουμπου στην official greek iPhoners που είμαι ένας εκ των διαχειριστών να τα λέμε κι από κει!
είμαι στην ομάδα Greek iphoners αν λες αυτη!! πάντως εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κινητό. με τις ενημερώσεις δεν είχα θέμα με τη 5.1 αργεί αρκετά δε ξέρω γιατί. εμένα του Δεκεμβρίου είναι σκέψου η τελευταία ενημέρωση με την ui 5.0 ας αργήσει αλλά να είναι καλή να μην έχει προβλήματα που με τη samsung προβλήματα μετά από ενημερωσεις δε μου έχει βγάλει ποτέ