Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Θα ήθελα την γνώμη σας και αν φυσικά ξέρετε αν χρειάζεται και κάτι άλλο να κάνω. Σκέφτομαι να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην συσκευή... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα.
Εδώ κ μερικές εβδομάδες όταν βγάζω κάποια φωτογραφία στη συλλογή στο άλμπουμ. εμφανίζεται κανονικά αλλά όταν πχ πάω να τη στείλω... Προβολή δημοσίευσης
Ηρθε η ενημερωση για το 8.0 σε εμενα το κινητο μου ειναι το Α55 αλλα φοβαμε λιγο αν η μπαταρια χειροτερεψει ξερει κανεις κατι για αυτο??
... Προβολή δημοσίευσης
Μου μαυριζει επάνω την γραμμή όλη στην ευθεί και τα κατω ολα κουμπια (ώρα ειδοποιήσεις-πληκτρα-μενου πισω ανοιχτές εφαρμογες) όπως είμαι σε... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα σας, αν και λάτρης των Samsung πριν λίγο καιρό αγόρασα το a16 5g κι ενώ το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, διαπιστώνω ότι όταν ειδοποιούμαι, δεν... Προβολή δημοσίευσης
Παιδια εμένα μετά το one ui 8 ο καιρός η εφαρμογή βασικά με τις εικόνες που μπήκαν σε μένα κολλάει όταν κανω σκρολ κ δε ξερω το λόγο έχει δει... Προβολή δημοσίευσης
Γειά σας, μετα την ενημέρωση του One UI 8 στο A34 5g μου εχω παρατηρησει οτι εχει πρόβλημα με το wifi, ξεσυνδεεται και πρέπει να πηγαίνω να το... Προβολή δημοσίευσης
Παρατηρώ πως μετά το τελευταίο update (One UI 8, Android 16) ο ασφαλής φάκελος δεν κλειδώνει όταν βγαίνω από αυτόν. Είτε κάνοντας back
... Προβολή δημοσίευσης