Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

One ui 6.1

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 14-05-2024 10:07 PM)
395 Προβολές σελίδας
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Καλησπέρα έχω το samsung galaxy a34 και μετά την ενημέρωση πλέον οταν μιλάω στο τηλέφωνο δεν υπάρχει το σηματάκι απομόνωσης φωνής από το περιβάλλον πάνω αριστερά. Ξέρετε εάν επανέλθει; ευχαριστώ 
8 Απαντήσεις
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Σε ευχαριστώ πολύ έχει εστίαση στην φωνή από ότι είδα αλλά πριν το είχε πάνω αριστερά
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Και κάτι άλλο αν ξέρεις. Μιας και σε βρήκα 😂έχω ένα θέμα με τα ακουστικά type c της AKG samsung οταν μιλάω μετά από λίγο είτε δεν με ακούνε είτε κάνει παράσιτα. Και στα πρώτα που είχα και στα δεύτερα που πήρα. Ξέρεις γιατί το κάνει; επίσης αγόρασα άλλης εταιρίας σήμερα με την ελπίδα ότι εκεί θα είναι καλύτερα αλλά τελικά εκεί χειρότερα δεν με άκουγαν καν τα επέστρεψα βέβαια . Πρόβλημα με το βίσμα μου αποκλείεται να έχω γιατι φορτίζει μια χαρά μηπως αυτό είναι γενικό πρόβλημα στα type c; ευχαριστώ και πάλι
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Ναι ναι δούλεψε ούτε θα πήγαινε το μυαλό μου αν δεν μου το έλεγες χίλια ευχαριστώ
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Που να ψάξω για την ενημέρωση; επίσης έψαξα μια εφαρμογή που λέει usb c αλλά δεν είναι συμβατή με την συσκευή
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Δεν βρισκω αλλά δεν πειράζει και πάλι ευχαριστώ
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Εντάξει ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω
Καζ
Student
Επιλογές
Για το α53 G ποτέ έχει ενημερώσει ξέρει κανείς
GeorgiaP_
Moderator
Moderator
Επιλογές

Καλησπέρα! Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση που να μας ενημερώνει για το πότε θα λάβει την ενημέρωση το κάθε μοντέλο.