Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Καλησπέρα λάτρες των samsung πριν 1 εβδομάδα ελαβα το one ui 6.1 στο κινιτο μου galaxy A54 και όπως γνωρίζουμε όλοι το one ui 6.1 έχει το Circle to search από την google όμως δεν ξερω πως το ενεργοπιώ κοίταξα στο Οθόνη > Γραμμή πλοήγησης αλλά δεν έχει επιλογή για Circle to search σύμφωνα με ένα youtube tutorial που βρήκα
Καλά δεν εννοούσα αυτό! Απλά αν έδινε σε όλα τα κινητά (ναυαρχίδες και μη) τα χαρακτηριστικά... τότε θα μέναμε όλοι με τα κινητά των 300+€ (τόσο κάνει ένα a54). Δε θα χρειαζόταν να πας σ ένα των 1000+€.
Οταν βγήκε το Α54 σε κατάστημα βέβαια όχι σε σκρουτζ έκανε 500 και κάτι ή έκδοση 8 ram εμένα το Α34 μου έκανε 460 8 ram δεν τα λες και λίγα.Εγώ βέβαια το πήρα φτηνότερα σε black friday . 300 κάνει σε σκρουτζ που δεν το διακινδυνευω
Κατά κύριο λόγο δεν είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά από ένα φτηνό κινητό σε σχέση με ένα ακριβό. Υπάρχουν άλλα, πολύ σημαντικότερα πράγματα. Προσωπικά το circle to search το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Είναι πολύ εντυπωσιακό δε λέω άλλα μέχρι εκεί. Προσωπική άποψη