Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

One Ui 3.1.1 A51

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 16-09-2021 10:17 PM)
269 Προβολές σελίδας
Zak_S23
Big Cheese
Επιλογές
Καλησπέρα σε όλους... Ξέρει κάνεις το Α51 αν θα πάρει την one ui 3.1.1 και αν ναι πότε;
15 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πολύ πιθανό, πότε δε ξέρω να σου πω με σιγουριά. Μη περιμένεις να το δεις σαν 3.1.1 θα συνεχίσει να σου γραφει 3.1 αλλά αν θα εχει προσθέσει το bed time mode για παράδειγμα, σημαίνει ότι το πήρες...
Zak_S23
Big Cheese
Επιλογές
Οκ φίλε μου... Σε ευχαριστώ!
panoss
Voyager
Επιλογές
Τι είναι το bed time mode??
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, προφανώς εννοεί την λειτουργία ώρας ύπνου ο φίλος Should. Η αλήθεια είναι πως εγώ την έχω πάρει εδώ και πολύ καιρό, όμως όπως διαβάζω σε άρθρα σχετικά με το ui 3.1.1, το δικό μου Α50, πρόκειται να το πάρει τελικά, αν και ήταν υπό σκέψη αν θα το υποστηρίξουν με αυτή την αναβάθμιση και δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η διανομή. Θα ξεκινήσει μέσα στη βδομάδα από Αμερική και υποθέτω θα το ενσωματώσουν στην ενημέρωση ασφαλείας του Σεπτεμβρίου. Και φυσικά εξακολουθεί να λέει ui 3.1 στις πληροφορίες τηλεφώνου. Είναι σίγουρα χαρακτηριστικό του ui3.1.1 η λειτουργία ώρας ύπνου;
Screenshot_20210917-073306_Digital Wellbeing.jpg
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Έχω την αίσθηση πως ναι, ένα από τα χαρακτηριστικά του 3.1.1. Είναι η λειτουργία ύπνου. Και εγώ διάβασα πρόσφατα πως θα ξεκινούσε η διανομή από Αμερική αλλά εγώ το είχα πάρει ήδη. Πήρα μέσα Αυγούστου την ενημέρωση ασφαλείας Αυγούστου, έπειτα πήρα ένα update σχεδόν 1gb το οποίο ήταν και το 3.1.1 και αρχές Σεπτέμβρη πήρα και την ενημέρωση ασφαλείας Σεπτέμβρη.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πάντως από την έκδοση του λογισμικού καταλαβαίνεις εάν εχεις πάρει το 3.1.1
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Πολύ δύσκολο, έως απίθανο να την πήρες τον Αύγουστο, αφού τo S21 εμπεριέχεται στη λίστα διανομής του ui 3.1.1 με την ενημέρωση ασφαλείας Σεπτεμβρίου 2021. Άρα πιθανότατα την πήρες τον Σεπτέμβρη.

https://www.rprna.com/updates/one-ui/samsung-one-ui-3-1-1-update-information-september-15/

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Σε αυτό που έστειλες αν δεις πιο κάτω λεει ότι ήδη ενημέρωσε τα s21...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αυτή είναι τελευταία ενημέρωση που πήρα, 7 Σεπ. 200mb περίπου, ήταν η ενημέρωση ασφαλείας. Το update σε one ui 3.1.1 το είχα πάρει στην προηγούμενη ενημέρωση 900+ mb.Screenshot_20210917-110503_Software update.jpg