Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Google Cam 9.1

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 23-01-2024 10:47 PM)
271 Προβολές σελίδας
NT-2023
Navigator
Επιλογές
Καλησπέρα σε όλους , 
Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι ασφαλές το site: : celsoazevedo.com (για να κατεβάσω τo apk Google Camera 9.1) .

Έχω ήδη εγκατεστημένο το προηγούμενο apk της Google Camera αλλά δεν είναι απόλυτα συμβατό. Λειτουργεί καλά αλλά κολλάει κάποιες φορές , οποτε θέλω να δοκιμάσω και το καινούριο apk μήπως και είναι συμβατό. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

8 Απαντήσεις
Zemial
Voyager
Επιλογές
Εγώ θα σου πρότεινα να βρεις το νήμα της συσκευής σου στο xda και να δεις εάν έχουν κάνει port κάποια έκδοση της gcam. Διαφορετικά υπήρχε μια εφαρμογή το gcamator που έβρισκε την πιο συμβατή έκδοση εφόσον υπάρχει,αλλά αυτό δεν ξέρω πόσο ασφαλές είναι.
NT-2023
Navigator
Επιλογές
Το έψαξα στο xda , αλλά δεν βρήκα κάτι...μπορεί να μην έψαξα και καλά όμως. To Gcamator δεν το ηξερα καν σαν site , οποτε θα το ψαξω και εκεί. Εμένα ο φοβος μου μόνο είναι η ασφάλεια .Θα τα δω και τα δυο...για το celsoazevedo.com έχουμε κάτι θετικό ή να το αποφύγω? Εκεί υπάρχει το Gcam 9.1 apk ...
Τόλης
Voyager
Επιλογές
Μπορείς να ελέγξεις εδώ το site και το αρχείο
https://www.virustotal.com/gui/home/upload
NT-2023
Navigator
Επιλογές
To Gcamator άκυρο σαν app δυστυχώς...το κατέβασα στο Google Play και δεν έχει το gcam για το τηλέφωνο μου και δεν έχει και ποιότητα σαν app. Spam διαφημίσεις κλπ ...το xda το ψάχνω ακόμα..
NT-2023
Navigator
Επιλογές
Ευχαριστώ πολύ, θα το ελέγξω και θα επανέλθω...
NT-2023
Navigator
Επιλογές
Λοιπόν.....update! Το κοίταξα το site στο virustotal.com . Στα περισσότερα λέει οτι είναι safe . To apk το ίδιο, σχεδόν σε όλα λέει ότι είναι ασφαλές, εκτός από 9 που λέει : unable to process. Μήπως ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Είναι εντάξει το apk ή να μην το ανοίξω ??
NT-2023
Navigator
Επιλογές
Να ενημερώσω απλά για όποιον ενδιαφέρεται για gcam για το Samsung A14 4G ,ότι η gcam 9.1 είναι πολύ καλή. Μεγαλη διαφορά απο την camera του τηλεφώνου. Κατέβασα και Anti-virus και το βγάζει ασφαλές πρόγραμμα... τα συμπεράσματα δικά σας . Καλό βράδυ σε όλους : )
xd0v3rdoz3_A55
Navigator
Επιλογές
Το unable to process σημαίνει ότι δεν μπορεί να το επεξεργάσει το APK.