Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Google( διαφημίσεις)

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 16-10-2024 11:45 PM)
169 Προβολές σελίδας
Επιλογές
Με έχει νευριάσει αυτό το πράγμα δεν με αφήνει να ανοίξω τίποτα από τις πρώτες επιλογές ξέρετε πως το φτιάχνω? Σας Άφησα ένα βίντεο να καταλάβετε τι εννοώ πατάω οτιδήποτε να ανοίξει και δεν το ανοίγει 

9 Απαντήσεις
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Καλησπέρα, τα βίντεο εδώ στην Κοινότητα, πρέπει να είναι σύνδεσμος από κάποια πλατφόρμα, youtube, Drive κτλ ή κινούμενη εικόνα GIF.
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Έστω μήπως εννοείς τα cookies που ζητάει, συμφωνώ, διαφωνώ; Ή βλέπεις πολλές ειδοποιήσεις διαφημίσεων;1729125992608.jpg
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Κατάλαβα, είναι αυτό που μένει από τον αποκλεισμό μίας διαφήμισης, είναι ενεργοποιημένος adbloker και κόβει τις διαφημίσεις αφήνοντας αυτό το παράθυρο. Το έχω δει και εγώ αλλά δεν έχω βρει τρόπο να παρακάμψω τη γκρι σελίδα. Το βλέπω σε όποιο browser πάω και υπάρχει αποκλεισμός διαφημίσεων. Ενώ σε υπολογιστή δεν συμβαίνει το ίδιο κλείνει το παράθυρο της διαφήμισης τελείως δεν εμφανίζεται καν ή θα σου πετάξει ότι το adbloker x μπλόκαρε τη σελίδα εφόσον έχει εγκατασταθεί adbloker.
Από την άλλη τελείως απενεργοποίηση adbloker δεν το συνιστώ θα ξεπεταχτούν όλα μετά, αναδυόμενα, διαφημίσεις.
Επιλογές
Έσβησα και τον adblocker τίποτα πάλι
Λυσανδρος
Pathfinder
Επιλογές
Καλησπέρα μου το έκανε και σε εμένα αυτό σε συγκεκριμένες σελίδες όμως όταν είχα ανοιχτό τον ad blocker το έλυσα με αλλαγή browser.Σου το κάνει σε συγκεκριμένες σελίδες η σε όλες και δεύτερον έχεις προσπαθήσει να την ανοίξεις την σελίδα με άλλον browser όπως προείπα?
DevilMayCare-
Navigator
Επιλογές
Έχεις adblock dns? Αν ναι τότε γιαυτό δεν σε αφήνει να μπεις, επειδή το πιάνει ως διαφήμιση
Επιλογές
Είχα έναν adblocker ως εφαρμογή το έχω σβήσει τώρα άμα έχει εσωτερικά άλλον adblocker δεν ξέρω
DevilMayCare-
Navigator
Επιλογές
Εντάξει αλλά έναν adblocker τον χρειαζόμαστε γενικα
Επιλογές
Ναι είχα μια εφαρμογή που την είχα κατεβάσει εγώ adblocker αλλά την έσβησα