Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Galaxy s25 and one ui 7

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 22-01-2025 09:12 PM)
358 Προβολές σελίδας
__L__
Pathfinder
Επιλογές
Παιδιά τα Samsung galaxy s25 series έρχονται στις 7 Φεβρουάριου ενώ από σήμερα ξεκινάνε οι προπαραγγελιες, το one ui 7 ξέρετε πότε περίπου θα ξεκινήσει να διατίθεται στις υπόλοιπες συσκευές;;;
9 Απαντήσεις
Επιλογές
Μέσα στο πρωτο τρίμηνο του έτους θα έρθει στις περισσότερες συσκευές δηλαδή μέχρι τέλη Μαρτίου ως συνήθως θα υπάρχει προτεραιότητα στις S και fold flip και επιτα στις A
__L__
Pathfinder
Επιλογές
Ευχαριστώ πολύ αντε να δούμε για το Galaxy A54 πότε θα έρθει ανυπομονώ πως και πως 😂
Επιλογές
Θα έρθει σίγουρα λογικά προς άνοιξη το Α54
TanasiS23u
Hotshot
Επιλογές
Τελικά το νόημα είναι να χαίρεσαι τη συσκευή σου έτσι όπως είναι χωρίς να αδημονεις για το νέο λογισμικό και να τρώγεσαι γιατί δεν το έχεις ακόμα! Δυστυχώς σε αυτό το κομμάτι μήλο δεν είμαστε! Εμείς περιμένουμε τον Μάρτιο (μπορεί και καλοκαίρι δηλαδή) να πάρουμε το Android 15 και το Android 16 βγαίνει τον Μαΐο σαν σταθερή έκδοση! Η μεγάλη και φοβερή αλλαγή που το καθυστερούν κι άλλο δεν μπορώ να καταλάβω που θα μας συγκινήσει!
βαγος
First Poster
Επιλογές
Για το 24 outra ξέρει κάνεις?
gkinis__
Navigator
Επιλογές
Πιστεύω μέσα Φεβρουαρίου με βάση ότι έχω διαβάσει και δει
PKs
Big Cheese
Επιλογές
Λογικά θα διατεθεί μετά την κυκλοφορία των S25 στις 7/2. Πρώτα για τα S24 και σταδιακά για τις υπόλοιπες συσκευές S μέχρι τέλος Μαρτίου και έπειτα στις υπόλοιπες κατηγορίες.
__L__
Pathfinder
Επιλογές
Ναι συμφωνώ σε αυτό, απλώς θέλω να δω αν θα λειτουργεί καλύτερα το κινητό μου δηλαδή ακόμα πιο γρήγορα και το νέο control center είναι κάτι που επίσης με ενδιαφέρει 😅
Vade
Helping Hand
Επιλογές
Συμφωνώ αν ειχα δώσει τα μισά λεφτά για να παρω το S24 μου, θα χαιρόμουν με αυτο που είχα. Απο τη στιγμή που πλήρωσα οσο ενα iPhone σχεδόν, δεν δέχομαι να με <<κοροϊδεύουν >> για την καμερα μου , το λογισμικο τα bugs κτλπ. Δεν είναι θέμα ανυπομονησίας αλλα χρημάτων και εμπιστοσύνης.. Σε πληροφορώ ειχα πολλα Samsung μικρότερης,μεσαιας κατηγορίας ποτέ δεν ήμουν τόσο απογοητευμενος απο εκείνα γτ ήξερα οτι δεν πλήρωσα αρκετά. Απο την στιγμή που το έκανε με την αγορά του s24 περιμένω και την αντίστοιχη τεχνολογία.