Αγορασα χθες ενσν φορτιστη baseus 30w ομως δεν φορτιζει το κινητο με εξαιρετικα γρηγορη φορτιση, δηλαδη 25w, αλλα με σκετο γρηγορη φορτιση =15... Προβολή δημοσίευσης
| Custom List Message Item | 
|---|
| 
         Αγορασα χθες ενσν φορτιστη baseus 30w ομως δεν φορτιζει το κινητο με εξαιρετικα γρηγορη φορτιση, δηλαδη 25w, αλλα με σκετο γρηγορη φορτιση =15... Προβολή δημοσίευσης  | 
| 
         Όλα τα γράμματα βγαίνουν στην δεξιά πλευρά οταν τα πατάω για να γράψω και δεν ξέρω τον λόγο, αν μπορεί κανείς να... Προβολή δημοσίευσης  | 
| 
         Όταν πατάω από το quick panel menu το do not disturb στο ρολόι μου, ενεργοποιειται και στο ρολόι και στο κινητο, αλλα μετα από λίγα δευτερόλεπτα... Προβολή δημοσίευσης Δεν έχω κάνει κάποιο routine που να το κλείνει, έχω κρατήσει τις ίδιες και στο παρελθόν δεν το υπήρχ... Προβολή δημοσίευσης  | 
| 
         το εχω αυτο το προβλημα αρκετο καιρο αλλα καθε φορα φτιαχνοταν με το να εκανα restart την συσκευη μου. αυτο δεν λειτουργει πια. αγορασα την συσκευη... Προβολή δημοσίευσης  | 
| 
         | 
| 
         | 
| 
         | 
| 
         | 
| 
         Αν θέλετε να μην κολλάει το samsung A κινητό σας ή οποιοδήποτε άλλο με one ui 6 και πάνω κάντε αυτό!!!(στις εφαρμογές επιλέξτε ολες)[(Επίσης αυτό... Προβολή δημοσίευσης Το android auto ανοίγει αυτόματα εφαρμογές και τις κρατάει ανοιχτές και αυτο κάνει το σύστημα της σα... Προβολή δημοσίευσης  | 
| 
         | 
| 
         Είναι διαθέσιμη καινούργια ενημέρωση! Προβολή δημοσίευσης  | 
| 
         Grafei "Android OS" kai den emfanizetai katholou kai chrisimopoiei dedomena sto paraskinio. Προβολή δημοσίευσης Το Android εννοώ φίλε μού, το οποίο είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα στην οποία η κάθε εταιρεία σ... Προβολή δημοσίευσης  | 
| 
         Προσοχή μην απαντησετε σ αυτο το μήνυμα με αυτον τον 5ψηφιο αριθμο Καντε το αμεσα αποκλεισμό διότι γινεται υπερχρεωση! Απάτη full Το... Προβολή δημοσίευσης Καλημέρα πας στην εταιρεία που έχεις ξαι μπλόκαρε όλα τα 5,γιατί χρεώνουν όλα αυτά Προβολή δημοσίευσης  | 
| 
         Θα ήθελα την γνώμη σας και αν φυσικά ξέρετε αν χρειάζεται και κάτι άλλο να κάνω. Σκέφτομαι να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην συσκευή... Προβολή δημοσίευσης Mporis na kaneis choris Android recovery. Metefere stis Rithmiseis > Geniki diacheirisi > Epanafora ... Προβολή δημοσίευσης  | 
| 
         | 
| 
         | 
| 
         | 
| 
         Καλησπέρα. Εδώ κ μερικές εβδομάδες όταν βγάζω κάποια φωτογραφία στη συλλογή στο άλμπουμ. εμφανίζεται κανονικά αλλά όταν πχ πάω να τη στείλω... Προβολή δημοσίευσης  | 
| 
         Ηρθε η ενημερωση για το 8.0 σε εμενα το κινητο μου ειναι το Α55 αλλα φοβαμε λιγο αν η μπαταρια χειροτερεψει ξερει κανεις κατι για αυτο?? ... Προβολή δημοσίευσης Καλημέρα, εγώ φίλε μού τις ενημερώσεις τις κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη, κυρίως γιατί θέλω πρωτίστως να ... Προβολή δημοσίευσης  | 
| 
         Egine kathisterisi to OneUi8. Eprepe na ertei 20... kathysterisi... Προβολή δημοσίευσης  | 
| Χρήστης | Καταμέτρηση | 
|---|---|
| 92 | |
| 74 | |
| 47 | 
| Θέμα | Kudos | 
|---|---|
| 39 | |
| 35 | |
| 26 |