Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Galaxy A52s One UI 6 issue-Resolved!

(Topic created on: 09-12-2023 09:09 PM)
349 Views
dpts
Pioneer
Options
Καλησπερα! Μετα απο ενημερωση σε one UI 6 εχω το εξης θεμα.Οπως βλεπετε στο βιντεακι, οταν κανω swipe up για να βγω απο μια εφαρμογη και να παω home screen , το wallpaper στο background οταν γινεται αυτο το animation - transition , γινεται στιγμιαια μαυρο σαν να λαγκαρει για λιγο . Εκανα clear cache αλλα το θεμα παραμενει. Εχει κανεις να προτεινει κατι που μπορει να βοηθησει? 
#OneUI6 #bug #issue
dpts-video-1702148943802
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00

1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions off, selected
      (view in My Videos)

Edit: members βρηκα τελικα λυση ! Το bug εξαφανιζεται αν απενεργοποιησεις την επιλογη " Μείωση διαφάνειας και θάμπωμα" Το αφήνω να υπαρχει εδω σε περιπτωση που καποιος αντιμετωπισει το ιδιο θεμα.

6 REPLIES 6
      MarkosVL
      GrandMaster
      Options
      Βίντεο δε δέχεται η εφαρμογή του members φίλε μου, ανέβασε το κάπου αλλού και βάλε το λινκ εδώ.
      dpts
      Pioneer
      Options
      Ευχαριστω φιλε οριστε το λινκ: https://www.reddit.com/r/samsunggalaxy/s/h4qjG2N7Tg
      MarkosVL
      GrandMaster
      Options
      Δεν είναι κάτι, μέρος του animation είναι και αυτό απλά επειδή εσύ έχεις έντονο χρώμα wallpaper στο χτυπάει πιο πολύ στο μάτι. Και με σκούρο wallpaper αν δοκιμάσεις το ίδιο θα σου κάνει.
      Sotiris_A52s
      Pathfinder
      Options
      Πιστευω πως είναι part του νέου animation στο One UI 6, αλλά θα μπορούσε να φταίει και bug επειδή μόλις βγήκε η ενημέρωση .
      dpts
      Pioneer
      Options
      Φυσιολογικο σιγουρα δεν ειναι απο οπου και να το πιασεις , συγκριτικα με one ui 5.1 , συγκριτικα με αλλες συσκευες με one ui 6 που δουλευει νορμαλ το animation .. Τεσπα θα δω τι θα κανω αν δεν αλλαξει με επερχομενο update , τελευταια επιλογη factory reset. Ευχαριστω παιδια !
      dpts
      Pioneer
      Options
      Παιδια βρηκα τελικα λυση ρωτωντας reddit ! Η "λυση" ειναι να απενεργοποιησω τα gestures και να εχω τα κλασικα navigation buttons .Ελπιζω βεβαια το θεμα να φτιαχτει γρηγορα και να επιστρεψω στα gestures ..