Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Dolby atmos

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 26-05-2022 06:42 PM)
436 Προβολές σελίδας
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα. Να ρωτήσω κάτι; το dolby atmos λειτουργεί μόνο όταν συνδέσεις ακουστικά; ή γενικά όταν ακούς μουσική; γιατί πάω να το ανοίξω στις ρυθμίσεις χωρίς ακουστικά και δεν ανοίγει ευχαριστώ 

image

3 Λύσεις

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
crismour
Explorer
Επιλογές
Ανοίγει μόνο με ακουστικα....

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μόνο με ακουστικά σε συσκευές που υποστηρίζουν μόνο αυτή τη λειτουργία... σε συσκευές που υποστηρίζουν στερεοφωνικό ηχο από τα ηχεία (κάτω ηχείο κ ακουστικό επανω) λειτουργεί κ με τα ηχεία... (στο s20u, s21u κ s22u που ειχα/ έχω λειτουργεί κ με τα ηχεία...)

Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Άνοιξε την εφαρμογή τηλέφωνο και πάτα να σου ανοίξει το πληκτρολόγιο. Εκεί πληκτρολογησε *#0*#
Στο μενού που θα ανοίξει πάτα sensor και δες τις αισθητήρες έχεις...
Θα πάρεις μια τέτοια εικόνα (περίπου)
Screenshot_20220526-234627_HwModuleTest.jpg

16 Απαντήσεις
Λύση
crismour
Explorer
Επιλογές
Ανοίγει μόνο με ακουστικα....
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
crismour
Explorer
Επιλογές
Να σαι καλα
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μόνο με ακουστικά σε συσκευές που υποστηρίζουν μόνο αυτή τη λειτουργία... σε συσκευές που υποστηρίζουν στερεοφωνικό ηχο από τα ηχεία (κάτω ηχείο κ ακουστικό επανω) λειτουργεί κ με τα ηχεία... (στο s20u, s21u κ s22u που ειχα/ έχω λειτουργεί κ με τα ηχεία...)
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ
ΤζάνοςS23
Helping Hand
Επιλογές
Όπως και το A72😉Screenshot_20220526-220031_SoundAlive_35495_1653591631.jpg
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Σωστός... επειδή το έχω κ στο s22u, και στο s22 αλλά κ στο Α72, το θεωρώ δεδομένο κ το ξεχνάω στο Α72... 😁 😁 😁
ΤζάνοςS23
Helping Hand
Επιλογές
Κρίμα είναι και αυτό Dolby ψυχούλα έχει...😄😄😄
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Και κάτι άλλο είδα κάπου που διάβαζα ότι το κινητό μου δεν έχει γυροσκόπιο και δεν ξέρω καν αν έχει επιταχυνσιομετρο διότι έχουν βγει πόσα διαφορετικά Α12 με άλλα χαρακτηριστικά το κάθε ένα χως άσχετη δεν ξέρω καν που χρησιμεύουν αυτά αλλά με αυτά που διάβασα κάτι κατάλαβα και έχω μια απορία εάν κατεβάσω το samsung health για όταν κάνω ποδήλατο θα μπορεσει χωρίς αυτούς τους αισθητήρες να λειτουργήσει η εφαρμογή; ευχαριστώ