Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Cats Easter Egg (Android 11)

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 03-04-2021 06:29 PM)
1010 Προβολές σελίδας
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Παρατήρησα πως υπάρχει και σε αυτή την έκδοση λογισμικού το γνωστό κρυμμένο παιχνιδάκι με τις γάτες (easter egg). Το ενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις > πληροφορίες για το τηλέφωνο > πληροφορίες για το λογισμικό > έκδοση Android, με το γνωστό τρόπο αφού πατήσεις επανειλημμένα πάνω του και εμφανιστεί το λογότυπο του android 11. Το περιστρέφεις 3 φορές και το κρατάς πατημένο κι εμφανίζεται το σηματάκι κάτω της ενεργοποίησης. Η αντίστροφη διαδικασία το απενεργοποιεί.

android_11_easter_egg_1

Για το χειρισμό του παιχνιδιού, στο συρόμενο μενού > συσκευές  > ρυθμίσεις (τρεις τελείες) > διαχείριση εφαρμογών > cats control. Έτσι εμφανίζονται πλέον στις συσκευές και όχι στο συρόμενο μενού όπως παλιά, τα χειριστήρια.

Καλή διασκέδαση!

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
27 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Δεν έχει controls στις συσκευές;
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
JackMaslov
Voyager
Επιλογές
Είμαι φιλόζωος για αυτό. 😎

Screenshot_20210404-235032_Android R Easter Egg_45896.jpg

TanasiS23u
Hotshot
Επιλογές
Δεν έχω αυτή τη λειτουργία!
TanasiS23u
Hotshot
Επιλογές
Εντάξει τις ενεργοποίησα! Θα το δοκιμάσω τώρα!
JackMaslov
Voyager
Επιλογές
Έτσι μπορείς να βλέπεις τις συσκευές.

Screenshot_20210404-235249_Samsung Members_45898.jpg

Screenshot_20210404-235312_Samsung Members.jpg

Screenshot_20210404-235306_Samsung Members.jpg

TanasiS23u
Hotshot
Επιλογές
Εγω έριξα τροφή και νερό αλλά δεν βλέπω να έρχονται! Μήπως ήρθαν όλες σε εσάς; 🤣
TanasiS23u
Hotshot
Επιλογές
Για τους ζωόφιλους η μοναχικούς τύπους είναι ωραίο! Σαν να έχεις παρέα αν και λίγο μονοτονο! Παντως μου θυμισε και κάτι που δεν χρησιμοποιουσα από τις λειτουργίες!
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Πάνω στην ώρα, επίκαιρο παιχνίδι για σήμερα ειδικά :

pagkosmia-imera-adespoton

Κάνε υπομονή και θα εμφανιστούν γάτες, αν κι εμένα ξέμειναν δύο μόνο ότι και να κάνω. Βάλε τροφή στο μπολ και βάλε και παιχνίδι να τις προσελκύσει και θα εμφανιστούν, αν δεν το έχουν ήδη κάνει. Η αλήθεια είναι πως είναι μονότονο και γενικά δεν δουλεύει και καλά, οπότε το βαριέσαι. Δεν βγάζει και κάποιο νόημα έτσι κι αλλιώς. Σύντομα θα απενεργοποιηθεί, όπως είχε γίνει και στο android 7 nougat. 

Thanos D
Samsung Galaxy A52s