Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Cats Easter Egg (Android 11)

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 03-04-2021 06:29 PM)
995 Προβολές σελίδας
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Παρατήρησα πως υπάρχει και σε αυτή την έκδοση λογισμικού το γνωστό κρυμμένο παιχνιδάκι με τις γάτες (easter egg). Το ενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις > πληροφορίες για το τηλέφωνο > πληροφορίες για το λογισμικό > έκδοση Android, με το γνωστό τρόπο αφού πατήσεις επανειλημμένα πάνω του και εμφανιστεί το λογότυπο του android 11. Το περιστρέφεις 3 φορές και το κρατάς πατημένο κι εμφανίζεται το σηματάκι κάτω της ενεργοποίησης. Η αντίστροφη διαδικασία το απενεργοποιεί.

android_11_easter_egg_1

Για το χειρισμό του παιχνιδιού, στο συρόμενο μενού > συσκευές  > ρυθμίσεις (τρεις τελείες) > διαχείριση εφαρμογών > cats control. Έτσι εμφανίζονται πλέον στις συσκευές και όχι στο συρόμενο μενού όπως παλιά, τα χειριστήρια.

Καλή διασκέδαση!

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
27 Απαντήσεις
ZConstant
Voyager
Επιλογές
Και μετά; Έκανα τη διαδικασία... Πώς παίζεται μετά το παιγνίδι;
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Βάλε τροφή στο μπολάκι και περίμενε, θα σου έρθει γάτα, την οποία αν θες μετονομάζεις. Έτσι κάνεις συλλογή από γάτες. Τώρα τα υπόλοιπα δεν τα έχω ψάξει καλά. Έχει νερό και παιχνίδι για τις γάτες, αλλά ακόμα δεν ξέρω ακριβώς τι κάνουν αυτά. 

Το παιχνίδι υπήρχε παλιά στο 7 nougat και το επανέφεραν βελτιωμένο όμως και δεν τα ξέρω όλα ακόμα.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
ZConstant
Voyager
Επιλογές
😂 😂
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Εντάξει χαζομαρούλα είναι βασικά, αλλά έχει κάποια φάση. Μοιάζει λίγο αν τα θυμάσαι κάτι ηλεκτρονικά gadgetάκια παλιά με κάτι pets που τα φρόντιζες.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Που τα θυμήθηκες, κάτι σαν και αυτά είναι όντως... tamagotchi τα λέγανε, μπρελόκ ήταν!!
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Tamagotchi ναι! Thanks 👍 Έσπαγα το κεφάλι μου και βαριόμουν να ψάξω πως τα λένε. Μπρελοκάκια ήταν και είχε ξετρελαθεί πολύς κόσμος τότε. Εποχές ιαπωνικής τρέλας, με power rangers, pikachu και όλα αυτά 😂

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
ZConstant
Voyager
Επιλογές
Ναι, ναι!
JackMaslov
Voyager
Επιλογές
Όταν πατήσω το μπολ με φαΐ, μου ανοίγει ένα γκρι υπόβαθρο, χωρίς τίποτα άλλο. Εκεί περιμένω τις γάτες να εμφανιστούν ή εκεί στα 3 κουμπιά που την ταΐζεις, δίνεις παιχνίδι ή της δίνεις νερό;

Τώρα για βλακείες μιλάω, απλά περίμενα 5 λεπτά στο γκρι υπόβαθρο και δεν συνέβαινε τίποτα. 😆

Screenshot_20210404-225952_Android R Easter Egg.jpg

Screenshot_20210404-225957_Android R Easter Egg.jpg

Screenshot_20210404-225947_Samsung Members.jpg

Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Εντάξει είπαμε, μια χαζομαρούλα είναι. Λοιπόν κοίτα, δεν πατάς το τετραγωνίδιο με το μπολ, αλλά τον κύκλο επάνω να σου γράψει full και να αλλάξει χρώμα. Σε λίγη ώρα έρχεται κάποια γάτα. Επίσης αν πατήσεις τον κύκλο στο τετράγωνο με το παιχνίδι, προσελκύεις γάτα για να εμφανιστεί και να φάει. Το νερό δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει ακόμα. Το έχω γεμάτο δυο μέρες τώρα και δεν γίνεται τίποτα. Επίσης στο nougat έρχονταν συνέχεια γάτες όσο έβαζες φαΐ, τώρα μόνο δύο μου εμφανίστηκαν. Και αυτές τις μετονομάζω, αλλά μετά από λίγο χάνεται το custom name και εμφανίζεται το default. Ακόμα και στο παιχνίδι τα κατάφεραν να το γεμίσουν bugs 😋😂🤘 Δεν υπάρχουν!!!

Thanos D
Samsung Galaxy A52s