Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Camera

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 25-01-2024 11:43 PM)
182 Προβολές σελίδας
natasa_gr
Apprentice
Επιλογές
Καλησπερα. Πρώτη φορά κάτοχος samsung. Έχω το a54 κ έχω ένα θέμα. Στην κάμερα, όταν επιλέγω αυτό που λέει, παρέλευση χρόνου, όσο χρόνο κ να τραβήξω βίντεο αυτό μου αποθηκεύει μόνο 1sec. Δοκίμασα ότι επιλογή έχει πάνω, αλλά κανένα αποτέλεσμα. Any idea??? 
7 Απαντήσεις
SofiMark
Voyager
Επιλογές
Ανάλογα την ποιότητα και την λειτουργία που έχεις βάλει να τραβήξει καθυστερεί. Μπορεί να χρειαστούν 3 λεπτά για 1 δευτερόλεπτο καταγραφής. Η παρέλευση χρόνου είναι το time-lapse, άρα καταγραφει κανονικά κι στο τέλος σου το δείχνει σε γρήγορη κίνηση.
natasa_gr
Apprentice
Επιλογές
Ναι αλλά πχ τραβάω 10sec και αυτό αποθηκεύει 1sec
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Λογικό. Ο πραγματικός χρόνος είναι 10 sec. Ο χρόνος όμως που τελικά γράφεται μικρότερος στα 1 sec. Συμπιέζει την διάρκεια. Για αυτό όταν γράφεις σε παρέλευση χρόνου βλέπεις δύο μετρητές. Τον πραγματικό χρόνο που περνάει και τον χρόνο που τελικά εγγράφεται. Δοκίμασε να τραβήξεις για περισσότερη ώρα πάνω από 10 sec και θα δεις διαφορά.
natasa_gr
Apprentice
Επιλογές
Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Εγώ έχω δοκιμάσει να τραβήξω π.χ. ηλιοβασίλεμα. Καλή επιτυχία εύχομαι και καλές λήψεις!🤗🤗🤗
natasa_gr
Apprentice
Επιλογές
Ευχαριστώ αυτό ήταν τελικά. Δεν είχε καταλάβει τι σημαίνει το 2ο χρονόμετρο δίπλα
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Τέλεια! Χαίρομαι!!!🤗🤗🤗