Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Auto rotate

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 19-04-2021 11:48 PM)
330 Προβολές σελίδας
Steliosant
Pioneer
Επιλογές
Καλησπέρα σας. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το auto rotate μετά την αναβάθμιση σε Android 11? 
10 Απαντήσεις
RiaPal
Student
Επιλογές
Εγώ έχω πρόβλημα με τις κλήσεις.. μου μαυρίζει η οθόνη κατά την κλήση, δεν μπορώ να την ακυρώσω μέχρι να επανέλθειη οθονη, αργεί πολύ να μου ανοίξει η ανοιχτή ακρόαση κ όταν με καλούν για κάποια δευτερόλεπτα είναι σαν νεκρό..ούτε με ακούνε ούτε ακούω.. κι όλα αυτά μετά την ενημερωση😔
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Καλημέρα,

μιλάτε για δύο διαφορετικά προβλήματα στο ίδιο θέμα και επίσης θα πρέπει να δοθούν κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες, με πρώτη σημαντική το μοντέλο της συσκευής και γενικότερα τι ακριβώς πρόβλημα παρουσιάζει.

Ο φίλος @RiaPal αν κρίνω από την περιγραφή του προβλήματος, αναφέρεται σε Α80, που μετά την αναβάθμιση παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα με τις κλήσεις που έχει ήδη αναφερθεί και συζητηθεί στην κοινότητα εκτενώς σε προηγούμενα θέματα. Δυστυχώς από τις συζητήσεις προέκυψε πως είναι bug και δεν γίνεται κάτι εκτός από υπομονή να διορθωθεί σύντομα με επόμενη ενημέρωση.

@Steliosant τι ακριβώς σου παρουσιάζει η αυτόματη περιστροφή; Δεν δουλεύει καθόλου ή σε συγκεκριμένες περιπτώσεις; Στο δικό μου Α50 και μετά την αναβάθμιση δουλεύει όπως πριν, χωρίς προβλήματα. Επειδή η αυτόματη περιστροφή χρησιμοποιεί τον γυροσκοπικό αισθητήρα για να γνωρίζει την εκάστοτε θέση και κλίση του κινητού, δες αρχικά μήπως είναι πρόβλημα υλικού, δλδ αν δουλεύουν οι αισθητήρες της συσκευής σωστά. Πήγαινε στην οθόνη πληκτρολογίου κλήσεων και πάτα *#0*# και στην οθόνη που εμφανίζεται πάτα sensor και δες αν δουλεύουν όλα σωστά, ώστε να αποκλείσεις το ενδεχόμενο αστοχίας υλικού.

Σε κάθε περίπτωση ίσως χρειαστεί μια επίσκεψη σε επίσημο επισκευαστικό κέντρο Samsung ή ακόμα επικοινωνία μέσω της εφαρμογής samsung members > λήψη βοήθειας.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Steliosant
Pioneer
Επιλογές
Έχω το A70 και δεν λειτουργεί η αυτόματη περιστροφή μετά το update. Βρήκα μία λύση στο ίντερνετ η οποία ειναι να κάνω εκκαθάριση cache της 'Android system webview εφαρμογής μέσα από τα apps και μετά επανεκκίνηση. Το έκανα. Διορθώθηκε αλλά αυτό διαρκει για 2-3ημερες και μετά πάλι το ίδιο. Όλα δούλευαν κανονικά όσο καιρό έχω το κινητό. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε μόλις έκανα την αναβάθμιση. Και ναι... Έκανα τα τεστ και όλα είναι κανονικά.
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

σε ρώτησα αν το κάνει παντού, γιατί τώρα έχει ρύθμιση αν δε θες στην αρχική να μη γυρίζει και σκέφτηκα μήπως το έχεις απενεργοποιήσει και μόνο εκεί δεν έκανε περιστροφή, αλλά απ' ότι κατάλαβα στο κάνει παντού και πάντα. Αυτό με την cache του android webview δεν μπορώ να σκεφτώ πως σχετίζεται, αλλά για να το διόρθωσε έστω προσωρινά κάτι θα παίζει. Κάτι περισσότερο δεν πάει το μυαλό μου δυστυχώς. Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα ίσως σε βοηθήσει, αλλιώς μάλλον σέρβις, εκτός και αποφασίσεις για reset που είναι μεγάλη μανούρα. Απ' την άλλη θα μου πεις και σέρβις να πας, πάλι τα ίδια έχεις, backup και σβήσιμο όλα....☹️

Edit : το βρήκα αυτό που λένε για καθαρισμό της cache. Λένε και για καθαρισμό της cache partition της συσκευής, αλλά τίποτα δεν έπιασε για πολύ και όλοι έχουν θέμα και στο τέλος το κλείδωσαν κιόλας το θέμα να μην γράφουν άλλα παράπονα....αλλά να το διορθώσουν με καμιά ενημέρωση μπα....

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Steliosant
Pioneer
Επιλογές
Ευχαριστώ για την απάντηση καταρχάς. Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει σε browsers όταν θέλω να δω κάτι σε full screen. Πρέπει να κάνω clear cache στο webview, να κάνω restart και μετά να δω αυτό που θέλω (βαρετό έως εκνευριστικό). Και πιστεύω ότι είναι σοβαρό bug προς επίλυση. Δεν είμαι σε mood να κάνω reset αυτή την στιγμή. Όταν το κάνω θα απαντήσω για το αν λύθηκε το πρόβλημα. Ευχαριστώ.
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

και καλύτερα μην κάνεις reset, αν διάβασες κι εσύ στην αμερικάνικη κοινότητα, ένας έκανε 3 επαναφορές με αποτέλεσμα μηδέν. Τζάμπα κόπος.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Steliosant
Pioneer
Επιλογές
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ίσως. Αυτό το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και καιρό, αλλά δεν σχετιζόταν με την αυτόματη περιστροφή. Δεν άφηνε εφαρμογές, κυρίως κοινωνικής δικτύωσης, να ανοίξουν. Και είναι λογικό γιατί αυτή είναι η δουλειά αυτής εφαρμογής android system webview. Και ήταν bug της google που επηρέασε κυρίως τα samsung. Παραδόξως παρόλο που οι πρώτες συσκευές που επηρεάστηκαν ήταν οι Α50, η δική μου δεν έπαθε το παραμικρό. Ίσως όμως μια από τις παρενέργειες να είναι και αυτό που έπαθες εσύ. Οπότε η μόνη λύση είναι να κάνεις απεγκατάσταση ενημερώσεων της εφαρμογής.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Steliosant
Pioneer
Επιλογές
Το έκανα απεγκατασταση ενημερώσεων και απενεργοποιησα την αυτόματη ενημέρωση από το Google play για να μην κάνει ενημερώσεις μέχρι νεοτέρας.