Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

A72 Update

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 04-03-2024 12:49 PM)
225 Προβολές σελίδας
Argykkz
First Poster
Επιλογές
How long time take to make update Android 14 on Samsung galaxy A72 in Greece and don't have updates security yet to bad Samsung support 
9 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
As an owner of the same device, I am expecting the update also. I believe that soon enough, it will reach our devices.
But, the policy for security updates is known, and the A72 is on biannual update scope.
lakospade1
Helping Hand
Επιλογές
Owner of A52 4G, still waiting for the update for three months now. Quite disappointed.
_Nickolas_
Voyager
Επιλογές
Ξέρεις για το Α52 4g ανά ποτέ θα παίρνει ενημερώσεις ασφαλείας? Γιατί εγώ που όσο έχω ψάξει λέει ότι είναι στις μηνιαίες ενημερώσεις... και μέχρι τον Δεκέμβριο έπαιρνε κάθε μήνα. Προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται πια 😂😂
lakospade1
Helping Hand
Επιλογές
Έχει έρθει η αντίστροφη μέτρηση γιατί βγάζουν νέα κινητακια και μας λένε bye bye σιγά σιγά!!! Δεν λέω παλιώνει το κινητό και το δέχομαι! Αλλά αφου μας λες θα σου δινω 4 χρόνια updates μην είσαι αναξιοπιστος!!! Αλλά το παίζουν με το δικό τους τρόπο το παιχνδι! Σου λέει σου είπα 4 χρόνια updates αλλά στο τελευταίο χρόνο θα σε πήγαινω 3 μηνακια 😌
_Nickolas_
Voyager
Επιλογές
Το γνωρίζω αυτό και το κατανοώ απλά τα Α52s και 5g από ότι είδα εδώ στην ομάδα έχουν πάρει κανονικά μηνιαίες ενημερώσεις. Και οκ, στο ίντερνετ που έχω ψάξει σε άλλες χώρες έλεγε το members ότι θα το παίρναμε τον Γενάρη το update που σημαινει πως ήταν να πάει κανονικά και δεν ηθρε... Όπως στην Ρωσία αν δε κάνω λάθος είχε πάει κανονικά. Για αυτό προσπαθώ να κατακαβω τι συμβαίνει. Επίσης όταν είχα μιλήσει με την Samsung μου είχε πει ότι γνώριζαν ότι θα έπρεπε να έχει έρθει τον Γενάρη.. Άρα?
lakospade1
Helping Hand
Επιλογές
Μπες στο προφίλ μου έχω ανεβάσεις ποιες χώρες αναβαθμιζονται στο Α52 4G, καθημερινά παιρνει και άλλη χώρα, όπου να ναι έρχεται η σειρά μας είναι ζήτημα ημερών πλέον!
_Nickolas_
Voyager
Επιλογές
Ναι το ξέρω τα έχω δει αυτά που έχεις περάσει!
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Παραμένει στις μηνιαίες από ότι βλέπω και εγώ, απλά καμία φορά αργούν να τις δώσουν. Το έχω παύει και στο s23u πέρσι.
_Nickolas_
Voyager
Επιλογές
Εντάξει ευχαριστώ