Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

A52s

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 07-07-2022 12:14 AM)
195 Προβολές σελίδας
ElliKa
Journeyman
Επιλογές
Καλησπέρα έχω εδώ και πολλούς μήνες πρόβλημα με τα λαγκαρισματα στην οθόνη όταν δεν έχει σήμα το κινητό η οθόνη κάνει " χιονια". Κανείς που να έχει το ίδιο πρόβλημα και να βρήκε μια λύση;  
4 Απαντήσεις
NasosMitro
Hotshot
Επιλογές
Το πηγες στο service? Καλησπερα!
Marina4
Journeyman
Επιλογές
Welcome to the club. Μετά την επαναφορά το κάνει πλέον σπάνια σε βίντεο. Στις κλήσεις πιο συχνά.
Γεωργία
First Poster
Επιλογές

Καλησπέρα! Έχω αγοράσει το Α52s5g πριν από 8 μήνες. Αμέσως μου έβγαλε πρόβλημα με φλασαρισμα οθόνης κ κόλλημα κάμερας. Έφυγε αμεσα για service αλλά το πρόβλημα όχι μόνο δεν λύθηκε αλλά προστέθηκε κ το κόλλημα της οθόνης. Απολογισμός : 4φορες service, άπειρα τηλέφωνα σε samsung κ Γερμανό ζητώντας αίτημα αντκαταστασης συσκευής χωρίς ομως αποτέλεσμα. Η απάντηση από τα κεντρικά της samsung ότι δεν φταίει η συσκευή αλλά το λογισμικό κ να περιμένω τις ενημερώσεις.... Κ ρωτάω για το λογισμικό ποιος έχει ευθύνη? Σίγουρα όχι ο πελάτης που απλά θέλει ένα τηλέφωνο για να κάνει την δουλειά του. Έχω κουραστεί κ αγανακτισει με την όλη τρελή  κατάσταση.

Jonycar
First Poster
Επιλογές

Samsung Galaxy A52s 5G 256GB 

Ακριβως τα ιδια προβληματα. Τρεμοπαιγμα οθονης με χιονια και κολλημα στην οθονη αφης, το οποιο πρεπει να κανω reset κρατωντας το κατω κουμπι εντασης και το πληκτρο απενεργοποιησης, για να δουλεψει ξανα... Δεν το βλεπω να φτιαχνει με update...