Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

A52s

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: ένα μήνα πριν)
139 Προβολές σελίδας
Evris
Explorer
Επιλογές
Άλλη ενημέρωση ασφαλείας θα υπάρξει για την συσκευή ή αυτή στις 30.09.2025 που έγινε ήταν η τελευταία;
8 Απαντήσεις
Επιλογές
Ενημερώσεις ασφάλειας για 4 χρόνια απο την στιγμή της κυκλοφορίας της συσκευής πλέον κάθε 3 μήνες περνει
Evris
Explorer
Επιλογές
Σεπτέμβριο του 2021 κυκλοφόρησε η συσκευή. 30 Σεπτεμβρίου φέτος πήρε μια ενημέρωση. Θα πάρει και τον Δεκέμβριο αφού είναι ανά τρίμηνο ή του Σεπτεμβρίου ήταν η τελευταία;
Επιλογές
https://security.samsungmobile.com/main.smsb εδώ γράφει πότε και πια συσκευή λαμβάνει ενημερώσεις ασφάλειας δες στις συσκευές ανα 3 μήνες αν υπάρχει ακόμα το A52s
Evris
Explorer
Επιλογές
Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Δεν γράφει καμία συσκευή με το όνομα της. Κάτι άλλους κωδικούς γράφει που δεν τους καταλαβαίνω σε ποια συσκευή απευθύνονται! Κάτι πχ όπως: CVE, SMR και κάτι τέτοια. Δεν βγάζω άκρη.
Επιλογές
Πηγαίνεις στις 4 γραμμές επάνω και πατάς security updates. Απ ότι είδα δεν βρίσκεται πλέον σε καμία λίστα το A52 s . Που σημαίνει ότι η υποστήριξη σε ενημερώσεις λογισμικού έχει ολοκληρωθεί. Βέβαια υπάρχουν περιπτώσεις που αν κριθεί απαραίτητο μπορεί να λάβει καπιο έκτακτο update ασφάλειας αλλά επίσημα έχει ολοκληρωθεί
Evris
Explorer
Επιλογές
Οκ ευχαριστώ πολύ. Το είδα.
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Ναι κι εγώ το είδα και το κινητό μας δεν είναι στην λίστα.. 😭 γιατί???? Ήταν και είναι ένα πολύ καλό κινητό της γενιάς του όταν βγήκε, εγώ το πήρα ένα χρόνο μετά. Για να μας αναγκάσουν να πάρουμε καινούργιο που έχει τακτικά ενημερώσεις.
Evris
Explorer
Επιλογές
Κι εγώ ένα χρόνο μετά το πήρα. Σεπτέμβριο του 2022 το πήρα.