Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

A52 4G UPDATE? NOT!!!!

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 15-02-2024 06:27 PM)
190 Προβολές σελίδας
lakospade1
Helping Hand
Επιλογές
Εμμμμ 15/02 σήμερα και ακόμα τίποτα! Εντάξει νομίζω ότι μας τρολαρουνε τελικά! 
6 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ούτε το Α72 πήρε ακόμη...
Μας βλέπω προς το τέλος του μήνα...
lakospade1
Helping Hand
Επιλογές
Τι φάση περνάνε εκεί στην Samsung;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πανικού μάλλον... pixel shifting πουθενά... ούτε στα 24αρια...
Η φωτογραφίες στα 24αρια υπό συνθήκες όχι και τόσο καλές...
Από ότι καταλαβαίνω τρέχουν πυρετωδώς να διορθώσουν τα 24αρια και μετά θα ξανασχοληθουν με το one ui 6 για τους υπόλοιπους που δεν έχουν πάρει...
_Nickolas_
Voyager
Επιλογές
Φίλε περα απο το one ui 6 στα συγκεκριμένα μοντελα είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι έχουν αφήσει τόσο εκτεθειμένα τα τηλέφωνα τους στο burn in. Ιδίως τα s24 αλλα και όλα τα προηγούμενα μοντέλα. Όλα τα κινητά της Samsung μετά από μια κατηγορία έχουν amoled οθόνη. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Σε παλιότερα μοντέλα που έχει λήξει η εγγύηση δηλαδή, αν πάθει burn in πρέπει να το πληρώσει ο χρήστης ενώ φταίει το λογισμικό και η εταιρία... 4 μήνες τρέχει το one ui 6, και δεν ξέρω αν είναι και παραπάνω, χρόνος υπεραρκετός για burn in. Σε τόσο κόσμο έχει βγάλει πρόβλημα..
Ούτε ειναι λογικό να έχεις βγάλει τελείως την status bar, λύση ανάγκης θα μου πεις..
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πολύ σωστά τα λες... τα έχω πει και εγώ, έκανα υπομονή με το s23u το πρόσεχα, ήξερα ότι 1 μήνας δεν είναι αρκετός για burn in. Πέρασαν 4, έδωσα το s23u και είπα θα σταματήσω να αγχώνομαι, πήρα το s24u και εδώ δεν δουλεύει το pixel shifting πουθενά, όχι μόνο στο status bar, πουθενά σε όλη την οθόνη...
Και δεν θεωρώ ότι σε καινούρια συσκευή είναι λύση η αλλαγή οθόνης... ούτε σε περσινή δεν θα το ήθελα...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους παίρνει τόσο καιρό για κάτι που το έχουν χρόνια τώρα...
_Nickolas_
Voyager
Επιλογές
Προφανώς και δεν ειναι η λύση η αλλαγή οθόνης και δεν θα ήθελα κιόλας σε καινούργια συσκευή να αλλάξω οθόνη εκτός αν ειναι ελαττωματικη εξ αρχής. Εντάξει το πας σε εξουσιοδοτημένο service αλλά θεωρώ καλύτερα από όπως έρχεται από το εργοστάσιο... γνώμη μου. Τώρα νομίζω δεν έχουν δώσει βαση για να το φτιάξουν... είναι κάτι απλό...