Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

A51

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 28-10-2020 08:21 AM)
386 Προβολές σελίδας

Έχω το ίδιο πρόβλημα

ArisZguro
Journeyman
Επιλογές
Έχω παρατηρήσει πως τωρα τελευταία το κινητο μου κολλάει,έχω  το α51 μηπος μπορω να κανω κατι ,και η κάμερα αργη να ανοίξει όπως και άλλες εφαρμογές.
7 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
κάνεις καμιά επανεκκίνηση μια στο τόσο?? κλείνεις τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο? ποια έκδοση έχεις? 4/64?
ArisZguro
Journeyman
Επιλογές
ευχαριστώ πολυ για την απάντηση,ναι κανω επανεκκίνηση περιπου 3 φορές την εβδομάδα και πάντα κλείνω της εφαρμογές αλλα μπορεις να μου εξηγήσεις τι ενοεις με το ποια έκδοση εχω .
ArisZguro
Journeyman
Επιλογές
ram:4 rom:128
KosmasK
Navigator
Επιλογές
πολύ πιθανόν να υπάρχουν ίχνη από παλιότερες ενημερώσεις και να δημιουργούν θέματα. Δοκίμασε να κατεβάσεις το Galaxy labs από το Galaxy store
https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.android.samsung.utilityapp&cId=000004665763

και "τρέξε"το Galaxy app booster.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
άρα έχεις την 4/128, επανεκινησεις και μια την εβδομάδα φτάνει, μη σου πω ανα 15 μέρες. τώρα το φορτίο των καμερών για 4 gb μνήμης είναι λίγο άνισο, φαντάζομαι και οι εφαρμογές που αργούν να ανοίξουν είναι βαριές... μήπως έχεις εφαρμογές που τρέχουν συνέχεια στο παρασκήνιο και απορροφούν πόρους? κάποιο παιχνίδι ίσως? όταν παρατήρησες αυτήν την πτώση απόδοσης είχες κάνει κάποια εγκατάσταση πιο πριν?
ArisZguro
Journeyman
Επιλογές
οχι δεν εχω παιχνίδια χρήσμοποιο instagram messenger spotify YouTube netflix ποιο πολυ αλλα πάντα κλείνω την εφαρμογή,επησεις κολλάει και η κάμερα στο instagram και snapchat έχει πολύ χαμηλό framerate
ArisZguro
Journeyman
Επιλογές
ευχαριστώ πολυ