Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

A32

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 06-09-2021 01:18 PM)
413 Προβολές σελίδας
pantel1s
Voyager
Επιλογές
Καλησπέρα έχω το Α51 κοντά στο χρόνο,απόλυτα ευχαριστημένος και θέλω μια αλλαγή σιγά σιγά
Τα οικονομικά μου δε μου επιτρέπει αγορά πάνω από 250 ευρώ!!!
Το όριο που μπορώ να δώσω !!!!
Ζαχαρώνω το Α32 στα 258 ευρω 
Αξίζει να το πάρω αντί του Α51 η να μείνω ως έχει?
Σαν συνολική εμπειρία ρωτάω 
Επεξεργαστή mediatek 720g το Α32 δε τον ξέρω τι επιδόσεις έχει
ΥΓ.το λιώνω με τις ώρες το κινητό στο COD mobile 
13 Απαντήσεις
Ermis06
Helping Hand
Επιλογές
Φιλε μου δν νομίζω πως αξιζει η αναβάθμιση. Το A51 ειναι πολυ καλή συσκευή και μονος σου ειπες οτι εισαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Σαν συνολική εμπειρία δν θα δεις μεγάλες αλλαγές και αφού δν έχεις οικονομική άνεση θα σου πρότεινα να μεινεις με το A51.
Γνώμη μου παντα, η απόφαση ειναι δική σου
pantel1s
Voyager
Επιλογές
Σ ευχαριστώ για την απάντηση ☺
Απλά σαν μια αναβάθμιση σαν νέα συσκευή το ήθελα αλλά κάτι με κάνει και τελευταία στιγμή λέω άστο και άστο.
Σήμερα πήρα την απόφαση να κάνω αγορά αλλά πάλι το σκέφτηκα και το ακύρωσα.
Οπότε σαν συνολική εμπειρία κινητου μένω ως έχει καλύτερα μέχρι Χριστούγεννα που ίσως καταφέρω να πάρω κάτι καλύτερο?προς Α52 πχ ε?
Ermis06
Helping Hand
Επιλογές
Ε ναι σίγουρα αφου το θετεις ετσι μπορεις να περιμένεις μεχρι τα Χριστούγεννα ή μεχρι την Black Friday που βαζουν προσφορές.
Επισης το A51 μπορεις να το πουλήσεις γυρω στα 180 - 200€
Αν βαλεις και 200 - 220 εσύ, παμε στα 4 κατοστάρικα οπου περνεις A72 το οποιο από προσωπική εμπειρία τα σπάει.
pantel1s
Voyager
Επιλογές
Πιάνει τόσο το Α51 αν το δώσω?
Εδώ στη δουλειά τους λέω 150 και δε δίνει κανεις πάνω από 100 🤔
Δε το έχω ψάξει σε marketplace και insomnia είναι η αλήθεια
Οπότε δε ξανακοιτάω καν το Α32 και θα περιμένω όπως είπες και εσυ black Friday κλπ μπας και πάρω Α72 😁😁
Ermis06
Helping Hand
Επιλογές
Συγνώμη κιόλας αλλα πρέπει να ειναι πολυ βλακας αυτος που σου ειπε 100€. Στο insomnia ειδικά αν δν εχει γρατζουνιές και τετοια φτάνει τα 180 - 200€, δες και μονος σου https://www.insomnia.gr/classifieds/search/?q=Galaxy%2BA51%2B
Ακόμα και λιγότερο να το πουλήσεις σε παιρνει να πάρεις το A72 σε μια καλη προσφορα. Εγω το πηρα στα 400€ μεσω σκρουτζ.
pantel1s
Voyager
Επιλογές
Αλήθεια σου λέω 2 άτονα το ήθελαν ο ένας κιόλας 80 με το ζόρι ο άλλος 100 αλλά δε το έδωσα
Θα το βάλω insomnia όπως μου λες και ψήθηκα τώρα για Α72 😁😁
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Φίλε μου, ο @Ermis06 έχει δίκιο σε όλα όσα σου λέει, καλύτερα να το πουλήσεις για 180 - 200€ και να βάλεις και αυτά που έχεις κ να πάρεις το Α72. Και μη το δώσεις για λιγότερα, εγώ 150 έδωσα το Α40 της γυναίκας μου. Κάθε χρόνο αλλάζω ναυαρχίδα με αυτόν τον τροπο, πουλάω το προηγούμενο για να πάρω το επόμενο και συμπληρώνω μονο την διαφορά.
pantel1s
Voyager
Επιλογές
Θα το βάλω σήμερα στο insomnia φίλε μου βράδυ αγγελία στα 180 γιατί αν περιμένω από τα παιδιά στη δουλειά μου θα το δώσω 100 τσάμπα λεφτά.
Από κει και πέρα το βρήκα στο best price 386 οπότε βάζω λίγα και πάω Α72
Ήμουν έτοιμος σκέψου να πάρω το Α32 το ακύρωσα και μοίρασα τη σκέψη μου εδώ με εσάς πριν κάνω οτιδήποτε
Ευχαριστώ πάντως 😁
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Γιαυτό είμαστε εδώ φίλε μου, για να μοιραζόμαστε τις σκέψεις και τις εμπειρίες μας ώστε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο!!