Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Καλησπέρα μετά από το a21s (θα μπει στο μουσείο). Μόλις απέκτησα το a16 5g 128 mb. Και άρχισα τις ενημερώσεις κτλ. Από το άλλο τηλ. Δεν έχω απαιτήσεις ιδιαίτερες σε παιχνίδια εκτός από clash of clan που παίζω. οπότε πιστεύω να με βγάλει αρκετά και αυτό. Σαν πρώτη εντύπωση φυσάει χάχα
Για μπαταρία πρέπει να βγάλεις κάποια αυτόματα Bluetooth, wifi scans που κανει το κινητο by default καιιως και το scan για να βρίσκει printers, μετά μπορείς να εμβαθύνεις και να βγάλεις τηλεμετρίες , και ισως ένα επιλεκτικό power saving mode απο το device care , δοκίμασε και πες μας
Όντας χρήστης και εγώ του ίδιου μοντέλου,από τον Δεκέμβριο. Έχω να πω πως είναι αρκετά καλό κινητό για casual χρήση. Θα προτιμούσα καταταλα να έχω κάποιο pixel 7/pro ή κάποιο nothing 2a με λίγα παραπάνω χρήματα αλλά γενικά είναι οκ.
Πιστεύω ότι ειναι μια πολυ τίμια συσκευή για τα λεφτά του 230 ευρω. Θα πάρει και πολλές ενημερώσεις, το βασικο για εμενα nfc και wifi calling Και επειδή το πήρα γκρι ανοιχτό (το λεει) σαν άσπρο και μια διαφανή θήκη, τζαμακια δεν μου χρειάζεται. Δεν μου έχει πέσει ποτέ κινιτο κάτω. Από ανάλυση φωτογραφιών έτσι και έτσι αλλά no problem δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Το μόνο που δεν πρόσεξα όταν το πήρα ήταν jack για ακουστικά. Τα προτιμώ με καλώδιο πάρα Bluetooth . Και ακόμα έχω και το a21s γιατί έχει και ραδιόφωνο.