Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

A16 5g

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 4 εβδομάδες πριν)
104 Προβολές σελίδας
George7710
Voyager
Επιλογές
Καλησπέρα μετά από το a21s (θα μπει στο μουσείο). Μόλις απέκτησα το a16 5g 128 mb. Και άρχισα τις ενημερώσεις κτλ. Από το άλλο τηλ. Δεν έχω απαιτήσεις ιδιαίτερες σε παιχνίδια εκτός από clash of clan που παίζω. οπότε πιστεύω να με βγάλει αρκετά και αυτό. Σαν πρώτη εντύπωση φυσάει χάχα 
6 Απαντήσεις
George7710
Voyager
Επιλογές
Σαν πρώτη εκτίμηση σαφώς καλύτερο αλλά η μπαταρία από 100% 8 το πρωί με σχεδόν καθόλου χρήση πήγε 87% στις 4:20 το απόγευμα. Θα δείξει😁😁
ConstantineF
Hotshot
Επιλογές
Για μπαταρία πρέπει να βγάλεις κάποια αυτόματα Bluetooth, wifi scans που κανει το κινητο by default καιιως και το scan για να βρίσκει printers, μετά μπορείς να εμβαθύνεις και να βγάλεις τηλεμετρίες , και ισως ένα επιλεκτικό power saving mode απο το device care , δοκίμασε και πες μας
redking44
Pathfinder
Επιλογές
Όντας χρήστης και εγώ του ίδιου μοντέλου,από τον Δεκέμβριο. Έχω να πω πως είναι αρκετά καλό κινητό για casual χρήση. Θα προτιμούσα καταταλα να έχω κάποιο pixel 7/pro ή κάποιο nothing 2a με λίγα παραπάνω χρήματα αλλά γενικά είναι οκ.
George7710
Voyager
Επιλογές
Εγώ μια χαρά θα την βγάλω παντος εφόσον δεν έχω πολλές απαιτήσεις.
Kyriakos79
Explorer
Επιλογές
Το έχω μόλις 2 μέρες
Ψάχνομαι και γω να βελτιστοποιησω τις δυνατότητες του στις χαμηλές γενικά απαιτήσεις μου.Χρησιμα τα σχόλια σας πιο πάνω.
George7710
Voyager
Επιλογές
Πιστεύω ότι ειναι μια πολυ τίμια συσκευή για τα λεφτά του 230 ευρω. Θα πάρει και πολλές ενημερώσεις, το βασικο για εμενα nfc και wifi calling Και επειδή το πήρα γκρι ανοιχτό (το λεει) σαν άσπρο και μια διαφανή θήκη, τζαμακια δεν μου χρειάζεται. Δεν μου έχει πέσει ποτέ κινιτο κάτω. Από ανάλυση φωτογραφιών έτσι και έτσι αλλά no problem δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Το μόνο που δεν πρόσεξα όταν το πήρα ήταν jack για ακουστικά. Τα προτιμώ με καλώδιο πάρα Bluetooth . Και ακόμα έχω και το a21s γιατί έχει και ραδιόφωνο.