Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

A05S recovery mode

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 11-07-2025 03:31 PM)
216 Προβολές σελίδας
Teo1303
Explorer
Επιλογές
Εχω θέμα με το recovery mode
Δεν μπαίνει ! Εχω δει κάποια βίντεο αλλος πατάει τα 2 κουμπια ( Power + volume up ) και τα αφήνει Ταυτόχρονα
αλλος αφήνει το power αλλα κραταει το volume up ! 
Οτι και να κάνω δεν μπαίνει ! Τα καλώδια μου ειναι μια χαρα εχω και φορτιστη των 25W 
Γιατι τόση λεπτομέρεια οσον αφορά το recovery mode να υποχρεωνεσαι να το βάζεις στην μπριζα? Ποσό επι τοις εκατό πρέπει να ειναι η μπαταρία για να μπεις και αν μπεις κιόλας στο mode! Εγιναν ολα πολυ πολύπλοκα ! Δεν υπαρχει κάποια εφαρμογή που να συνδεεσαι μεσω PC και να κανεις recovery mode? 
Στα iPhone υπαρχει εφαρμογή που μπορείς να περνας ακομα και μουσική για να εχεις ringtone δικό σου και να Κανεις επανεκκινηση , απενεργοποιηση format κινητού και πόσα αλλα! 

Μηπως Εγιναν καποιες ρυθμίσεις στο κινητό μου και δεν μπορώ να μπω για οτι εκανα?

Μπορει κάποιος να με βοηθησει? 
10 Απαντήσεις
Teo1303
Explorer
Επιλογές
Τελικα μεσω PC το εκανα με το πρόγραμμα ADB on Windows tools και μπαινω στο recovery mode του κινητού οποτε θέλω

Καλυτερα ετσι παρα να πιεζω τα κουμπια του κινητού γιατι κι αυτα κάποτε μπορει να χαλασουν από τα πατηματα
Με μια εντολή "ADB reboot recovery" μου το κανει αυτόματα χωρίς τα κουμπια του κινητού