Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

A05S recovery mode

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 2 εβδομάδες πριν)
77 Προβολές σελίδας
Teo1303
Explorer
Επιλογές
Εχω θέμα με το recovery mode
Δεν μπαίνει ! Εχω δει κάποια βίντεο αλλος πατάει τα 2 κουμπια ( Power + volume up ) και τα αφήνει Ταυτόχρονα
αλλος αφήνει το power αλλα κραταει το volume up ! 
Οτι και να κάνω δεν μπαίνει ! Τα καλώδια μου ειναι μια χαρα εχω και φορτιστη των 25W 
Γιατι τόση λεπτομέρεια οσον αφορά το recovery mode να υποχρεωνεσαι να το βάζεις στην μπριζα? Ποσό επι τοις εκατό πρέπει να ειναι η μπαταρία για να μπεις και αν μπεις κιόλας στο mode! Εγιναν ολα πολυ πολύπλοκα ! Δεν υπαρχει κάποια εφαρμογή που να συνδεεσαι μεσω PC και να κανεις recovery mode? 
Στα iPhone υπαρχει εφαρμογή που μπορείς να περνας ακομα και μουσική για να εχεις ringtone δικό σου και να Κανεις επανεκκινηση , απενεργοποιηση format κινητού και πόσα αλλα! 

Μηπως Εγιναν καποιες ρυθμίσεις στο κινητό μου και δεν μπορώ να μπω για οτι εκανα?

Μπορει κάποιος να με βοηθησει? 
9 Απαντήσεις
ConstantineF
Hotshot
Επιλογές
Απλά θέλει να κανεις το εξης:
- συνδέεις το κινητο σε usb σε ένα pc, laptop whatever ενώ το κινητο είναι off
- ΠΡΙΝ το θεωρήσει usb φορτηση πατάς power & volume up και τα κρατάς πατημένα
- μπήκες στο recovery mode
Volume keys - navigation
Power key - selection
Απο το Google account σου μπορείς να κανεις remote action, location, reboot, wipe data σεπεριπτωση κλοπής
Teo1303
Explorer
Επιλογές
Δυστυχως απετυχε
ConstantineF
Hotshot
Επιλογές
Κάτι τρέχει με το κινητο σου τότε
Teo1303
Explorer
Επιλογές
Μπορει κατι να γινεται με το menu προγραμματιστή
ConstantineF
Hotshot
Επιλογές
Μακάρι γιατι μπορεις να τα θεσεις ολα default απο εκει και να ξέρουμε σε χρόνο d/t
Αν δεν εχεις αλλάξει απο εκει όμως τίποτα, τότε δε παίζει, default εχω και μπαίνω κανονικα. Έκανα και τεστ αφότου εκανα το post μη ξέχασα καποιο βήμα
Teo1303
Explorer
Επιλογές
Αμα απενεργοποιησω τι menu προγραμματιστη θα γίνουν ολα default ? Το μονο που εκανα ειναι οτι για τα USB το εβαλα για μεταφορά αρχείων σαν επιλογή
ConstantineF
Hotshot
Επιλογές
Όχι, λάθος, απλα το συνδέεις στο pc, μη σε νοιάζει για μεταφορ αρχείων, για την ακρίβεια μην επιλέξεις τιποτα
Απλά Συνδέσεις το στο pc, μετά στο απενεργοποιημενο κινητο και πατάς στα καπάκια power + vol up
Teo1303
Explorer
Επιλογές
Μπα τίποτε ! το ηθελα μονο για το cache να κάνω ! δεν πειράζει θα κάνω καθε εφαρμογή cache απο το να προσπαθώ μπας και μπω recovery ! κρίμα πάντως που δεν μπορει να μπει recovery mode
Teo1303
Explorer
Επιλογές
όποιος έχει samsung A05S θα θελα να μου πει ποια είναι τα default στοιχεία στον κρυφό κωδικό *#9900#
να τα ελέγξω και γω αν είναι τα ίδια