Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Φόρτιση

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 13-02-2024 03:21 PM)
289 Προβολές σελίδας
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε το εξής, έβαλα ένα καινούργιο ραδιόφωνο στο αμάξι μου στο οποίο μου συνεδεσε και ένα φορτιστή αυτοκινήτου. Όταν βάζω το κινητό για φόρτιση μου βγάζει αργή φόρτιση ελέγξτε μήπως φταίει ο φορτιστής αλλά οκ αυτό πάντα είναι αργοί αυτοί οι φορτιστές. Αυτό που με προβληματίζει είναι άλλο, γιατί αντί να μου φορτίζει το κινητό το αποφορτιζει? Στον άλλο φορτιστή που είχα πριν στο αυτοκίνητο δεν συνέβαινε αυτο απ όσο θυμάμαι. 
14 Απαντήσεις
NasosMitro
Hotshot
Επιλογές
Καλησπερα, γι αρχη να σου πω πως υπαρχουν γρηγορης φορτισης κ αυτοκινητου.
Γι' αρχη θα εβαζα ενα αλλο καλωδιο.
Γιατι εμενα μου το βγαζει αυτο οταν το καλωδιο ειναι χαλασμενο.
Αλλαξε το κ θα εισαι οκ νομίζω .
Το αποφορτιζει γιατι λογικα δεν εχει την ταση που χρειάζεται για να το φορτισει. Κ αν εχεις κ gps κιολας.. Αστα να πανε.
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Ναι έχω και GPS. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα ότι υπάρχουν και γρήγορης φόρτισης φορτιστές και αυτόν τον έβαλε αυτός που μου άλλαξε το ραδιόφωνο είναι ένα αφής και ο φορτιστής είναι συνδεδεμένος από πίσω και περνάει μέσα απ τον αναπτήρα. Όσον αφορά το καλώδιο είναι αυτό που είχε το κινητό αρχικά όταν το πήρα,κλασική USB θύρα 😂.. μετά αγόρασα type c γιατί μου χάλασε ο ανταπτορας. Έχω όμως ένα usb καλώδιο από τα ακουστικά. Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ για την συμβουλή..
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Φταίει που το βάζω όταν έχει πάει στο 20% ή θα το αποφορτισει ακόμα και αν έχει 60 ή 50 πχ?
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει το καλώδιο επειδή το έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο χειμώνα καλοκαίρι? Απλά το έχω εκεί γιατί αν το αφήσω στο σπίτι θα ξεχνάω να το πάρω.. 😂
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν αποφορτιζει, σε όποιο επίπεδο και να είναι, θα αποφορτισει.
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Αν όμως την αποφορτισει θα κλείσει το κινητό ή επειδή είναι συνδεδεμένο σε φορτιστή θα το κρατήσει ανοιχτό?
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Όταν κλείσει τελείως και δεν θα τρέχει καμία λειτουργία για να καταναλώνει μπαταρία τότε πολύ πιθανό να φορτίσει.
Προφανώς το φορτίο που δίνει είναι μικρότερο από αυτό που καταναλώνεται εκείνη τη στιγμή γιαυτό αποφορτιζει.
Αν κλείσεις δεδομένα και GPS τότε πολύ πιθανό να φορτίζει αλλά παρά πολύ αργά...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Και αυτό μπορεί να είναι πιθανό. .
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Τότε θα βάλω σημείωση ένα χαρτάκι πάνω στο γραφείο μου και οπότε είναι να πάω κάπου με το αμάξι θα το παίρνω μαζί μου αν ξέρω ότι το κινητό δεν έχει πολύ μπαταρία. 😂