Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Φόρτιση Κινητού Α71

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 28-10-2021 04:39 PM)
644 Προβολές σελίδας
Olympian
Student
Επιλογές
Το κινητό μου σταμάτησε ξαφνικά να φορτίζει.  Δοκίμασα με διαφορετικό καλώδιο κ φορτιστή αλλά τίποτα. Ο αδερφός μου έχει ίδιο μοντέλο και φορτίζει κανονικά με τον δικό μου φορτιστή κτλ. Τι φταίει τι μπορώ να κάνω?
11 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, πρώτα τρέξε τους διαγνωστικους ελέγχους της εφαρμογής members για την φόρτιση να δεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Επίσης δοκίμασε να καθαρίσεις την θύρα φόρτισης με ένα μαλακό πινελάκι μήπως και κάτι εμποδίζει την φόρτιση.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν σου βγάλει θέμα στο διαγνωστικό και αφού το έχεις καθαρίσει τότε καλό θα ήταν να επισκεφθείς ένα εξουσιοδοτημενο κατάστημα.
Olympian
Student
Επιλογές
Εχω δοκιμαση τα παντα . Απελπιστικα. Ευτυχως καποιες φορες μετα απο επαναληπτικες προσπαθιες πιανει και φορτιζει. Σκεφτομαι μηπως να το κανω κ μια επαναφορα εργοστασιακων? Η μηπως το προβλημα ειναι στην εσωτερικη θυρα του τηλεφωνου
Olympian
Student
Επιλογές
Στο διαγνωστικο απλα δεν βγαζει τιποτα να μου πει οταν δεν λειτουργει οταν το βαζω.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πολύ πιθανό κάποια από τις επαφές ή κάποια από τις κολλήσεις μέσα. Καλύτερα να πας σε εξουσιοδορημενο.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Γιατί προφανώς κάπου, κάτι, δεν κάνει επαφή, οπότε δεν αντιλαμβάνεται καν φόρτιση
Olympian
Student
Επιλογές
Ευχαριστω φιλε μου που αφιερωσες χρονο. Θα δω τι μπορω να κανω θα μιλησω με αρμοδιους. Ειναι κ μεσα στην εγγυηση να υποθεσω. Το ιδιο με εκανε κ με τα ακουστικα καποιες φορες δεν τα πιανει καλα τα βγαζω ξανα τα βαζω κ λειτουργουν. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι θα πρεπει να το στειλω το κινητο διοτι στην πολη μου δεν εχει εξουσιοδοτημενο
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν σου το κανει και με τα ακουστικά τότε σίγουρα είναι θέμα επαφών είτε της θύρας, είτε του βύσματος σε σχέση με την μητρική. Ατυχία που δεν έχεις στην πόλη σου εξουσιοδοτημενο, αλλά πιστεύω είναι οι πιο αρμόδιοι πλέον να σε βοηθήσουν. Ελπίζω να είναι εύκολη η επισκευή, όσο για την εγγύηση αν είσαι μέσα στην 2ετια ναι, σε καλύπτει, δεν θα πληρώσεις κάτι.
Olympian
Student
Επιλογές
Να σε ρωτησω κατι τελευταιο? Ο γερμανος αναλαμβανει τετοια πραγματα Γερμανο εχουμε. Αλλα πρεπει να το εχεις παρει απο κει? Μηπως γνωριζεις κατι...