Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Φόρτιση και Οθόνη

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 18-08-2023 02:42 PM)
598 Προβολές σελίδας
jbonanno
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω εδώ και δύο εβδομάδες το galaxy a34 και παρατήρησα τις στις 3 τελευταίες φόρτισης του κινητού από την ώρα που μπαίνει στην πρίζα μέχρι να φορτίσει δεν δουλεύει τίποτα σωστά ούτε το δαχτυλικο αποτύπωμα αλλά και ούτε παίρνει σωστές εντολές δηλαδή κάνει πράγματά μόνο του χωρίς να δώσω εγώ την εντολή. Εάν γνωρίζει ας μου πει να κανω αιτημα επιστροφής ή είναι θέμα λογισμικού και θα διορθωθεί! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

2 Λύσεις

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
fotisgem
Legend
Επιλογές
Ο φορτιστής σου μάλλον δεν είναι της προκοπής. Εάν είναι αυθεντικός τότε μπορεί να είναι θέμα όντως του κινητου

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

Λύση
MarkosVL
GrandMaster
Επιλογές
Δοκίμασε άλλο φορτιστή αν έχεις. Αν σου κάνει τα ίδια τότε έχει θέμα το τηλέφωνο.

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

12 Απαντήσεις
Λύση
fotisgem
Legend
Επιλογές
Ο φορτιστής σου μάλλον δεν είναι της προκοπής. Εάν είναι αυθεντικός τότε μπορεί να είναι θέμα όντως του κινητου
jbonanno
Explorer
Επιλογές
Της Samsung είναι
fotisgem
Legend
Επιλογές
Είναι αγορασμένος από επίσημο μαγαζί; στο ρωτάω γιατί έχω πάρει από το γνωστό σαιτ των eshop εναν "αυθεντικο" ο οποίος ήρθε σε σακουλάκι, και ενώ έδειχνε ίδιος δεν ήταν... αν δοκίμαζες εναν άλλο φορτιστή,,?
Λύση
MarkosVL
GrandMaster
Επιλογές
Δοκίμασε άλλο φορτιστή αν έχεις. Αν σου κάνει τα ίδια τότε έχει θέμα το τηλέφωνο.
jbonanno
Explorer
Επιλογές
Ναι φίλε είναι από το γνωστό e-shop και δεν το σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι από αυτό! Εάν είναι από αυτό από που μπορώ να πάρω τον επίσημο της Samsung γνωριζεις;
jbonanno
Explorer
Επιλογές
Να είσαι καλά φίλε ευχαριστώ
fotisgem
Legend
Επιλογές
Παιζουν πολλα παραεισαγωγης.. να κοιτας τα οχι πολυ φθηνα και κυριως ποτε εκεινα που αναφερουν τη λεξη bulk. Σημαίνει χωρίς τη συσκευασια που ειναι φως φαναρι οτι ειναι μη αυθεντικο. Ασε που πολλοι πονηροι μαγαζατορες δεν το αμαφερουν καν το bulk και εχουν και το θρασος να το βαφτιζουν κ αυθεντικο!!.. τωρα δεν ξερω μπορει να φταιει η συσκευή απλα ,μου εχει τυχει και εκνευριστηκα φουλ!! Με τον αυθεντικο που πηρα αργοτερα απο επωνυμο μαγαζι αλυσίδα, ειχε το μισο βαρος ο μη αυθεντικος...τσεκαρε το φορτιστη - καλωδιο κ αν δεν εινια αυτο τοτε πηγαινε το/επικοινωνησε με το σερβις.
jbonanno
Explorer
Επιλογές
Το τσέκαρα αδερφέ έβαλα τον γνήσιο one plus από την προηγούμενη συσκευή και δεν το έκανε. Αντε τώρα να βρω γνήσιο! Σε ευχαριστώ πάντως!
Immortality
Pathfinder
Επιλογές
Και εγώ πήρα έναν και καλά samsung από το ίντερνετ και ενώ δεν είχε κάποιο πρόβλημα είδα κάποια βιντεακια στο youtube και είδα ότι υπάρχουν κάποιες πολύ μικρές διαφορές από τον αυθεντικό. Έτσι χωρίς να έχω καποιο πρόβλημα πήγα σε γνωστή αλυσίδα και πήρα ένα αυθεντικό να εχω ήσυχο το κεφάλι μου !!