Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Φόρτιση και αναγνώριση!

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 18-06-2021 10:02 AM)
327 Προβολές σελίδας
Θανάσης
Journeyman
Επιλογές

Καλημέρα και καλό μας καλοκαίρι. 

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα... ξαφνικά το Galaxy A71 που έχω δεν φορτίζει αλλά και φορτίζει! Αρχικά βάζω τον φορτιστή μου πολύ γρήγορης φόρτισης (του τηλεφώνου όταν το αγόρασα) και δεν κάνει τπτ... δοικάζω άλλον φορτιστή με κλασική υποδοχή usb και type c (όχι type c σε type c δλδ) και φορτίζει... με αργό ρυθμό. Το συνδέω στο laptop και άλλες φορές το αναγνωρίζει άλλες όχι.. αλλά η φόρτιση σταθερή δεν αλλάζει! Τι μπορεί να είναι 

10 Απαντήσεις
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Έχεις ενεργοποιήσει την γρήγορη ενσύρματη φόρτιση απο τις ρυθμίσεις;
Δοκίμασε τον φορτιστή σε αλλο τηλέφωνο η δοκίμασε αλλο καλώδιο...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, κάνε και έναν έλεγχο ότι είναι καθαρή η είσοδος του usb του τηλεφώνου. Έλεγξε ότι το καλώδιο σου δεν έχει θέματα. Πολύ πιθανό ο μετασχηματιστης του φορτιστή να έχει θέμα. Κάνε διάφορες δοκιμές για να βγάλεις συμπεράσματα. Ο άλλος φορτιστής μπορεί να μην υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση (να μη βγάζει τα αμπέρ που χρειάζεται).
Θανάσης
Journeyman
Επιλογές
Τα έκανα όλα... υπάρχει ακόμα το ίδιο θέμα
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλό θα ήταν τότε να απευθυνθείς σε ένα εξουσιοδοτημενο κατάστημα μαζί με την συσκευή, φορτιστή και καλώδιο...
Tassos1
Voyager
Επιλογές

Καλησπέρα @Θανάσης 

Σχετικά με το ζήτημα που αναφέρεις, για την φόρτιση της συσκευής σου, όπως ανέφερε και ο χρήστης shoulda θα πρότεινα να απευθυνθείς σε ένα επισκευαστικό μας κέντρο, ώστε οι τεχνικοί μας να μπορέσουν να ελέγξουν την συσκευή σου. Μπορείς να βρείς το πιό κοντινό σε εσένα από τον ακόλουθο σύνδεσμο (https://www.samsung.com/gr/support/service-center/)

Θανάσης
Journeyman
Επιλογές
Αυτό σκοπεύω να κάνω!!! Ευχαριστώ απλά είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει προηγούμενη εμπειρία
dmtris26
Troubleshooter
Επιλογές
Ανεβαίνει μόνο του το ποσοστό της μπαταρίας καμια φορά(με κλειστηοθόνη); η να πέφτει ενώ είναι κλειστο;;
Diller88
First Poster
Επιλογές
Ναι και σε εμένα που έχω το galaxy A71 κάνει ακριβώς το ίδιο. Με τον φορτιστή του Α71 φορτίζει οπότε θέλει, ενώ με φορτιστή του Α51 που είναι και λιγότερα Watt φορτίζει κανονικότατα. Μετά από έλεγχο μέσω του εργαλείου Smart Totur μου είπαν ότι η θύρα του κινητού έχει σκόνη. Το καθάρισα και ξανά τα ίδια. Τελικά θα το στείλω για έλεγχο σε εξουσιοδοτημένο service μάλλον η θύρα του κινητού πιθανότατα κάνει τα δικά της.
Θανάσης
Journeyman
Επιλογές
Αν έχεις εγγύηση θα σου κάνουν αλλαγή γιατί είναι θέμα θύρας φόρτισης Σε εμένα τουλάχιστον! Δεν πρέπει όμως να διαπιστωθεί ότι έπεσε νερό γιατί σε αυτήν την περίπτωση δεν καλύπτεται