Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Τζαμακι

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 15-04-2021 02:06 AM)
345 Προβολές σελίδας
alexsvs
Explorer
Επιλογές
Πηρα τζαμακι προστασίας για το samsung galaxy a52 αλλα τοποθετώντας το ειδα οτι σε μερικά σημεια δεν μπορει να καλυψει πληρως το κινητο ενω έγραφε οτι είναι full face, έχετε μηπως να προτείνετε καποιο αλλο; παρακατω είναι το τζαμακι που πηρα.

image

6 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Έτσι λένε όλα, αλλά δυστυχώς αφενός η μαύρη μπορντούρα κόβει απειροελάχιστα από την οθόνη και περιορίζει την ορατότητα, αφετέρου, στις δύο κάθετες άκρες από πάνω μέχρι κάτω, λόγω καμπυλότητας οθόνης, δεν εφάπτεται πλήρως, με αποτέλεσμα να αφήνει μια ανεπαίσθητη λευκωπή γραμμή, επειδή δεν κολλάει καλά. Όταν ανάψει η οθόνη όμως δεν είναι διακριτή. Μικρό το κακό και συνηθίζεται, το έχω έτσι πάνω από χρόνο και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. 

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
alexsvs
Explorer
Επιλογές
Θα το συνηθίσω δεν με πειραζει, απλα ανησυχω λίγο επειδη υπαρχουν σημεια που δεν ειναι καλυμμενα και ουτε η θηκη τα καλυβει αυτα με καποιον τροπο.
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Τι εννοείς; Είναι μικρότερο από την οθόνη; Εμένα τουλάχιστον την καλύπτει πλήρως, απλά η μαύρη μπορντούρα την μειώνει. Αν είναι μικρότερο άλλαξέ το, κρίμα είναι.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
alexsvs
Explorer
Επιλογές
Τα μπεζελ γυρω γυρω απο το κινητο σε κάποια σημεια δεν ειναι καλυμμενα πληρως κυριως στα πλαϊνά, αν κατάλαβες τι εννοω
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

νομίζω πως κατάλαβα. Κι εμένα αφήνει ελάχιστο, λιγότερο από μισό χιλιοστό περιφερικά, αλλά μη σε αγχώνει αυτό, δεν έχει θέμα. Είναι μη θέλει να γίνει η στραβή. Εμένα με το προηγούμενο έπεσε με την οθόνη κάτω και έσπασε μόνο το τζάμι κι όχι η οθόνη. Της γυναίκας μου έπεσε 2 φορές και έσπασε και η οθόνη δυστυχώς γιατί έπεσε με τη γωνία. Το τάμπλετ μου έφυγε και την έφαγε στη γωνία και δεν έπαθε τίποτα και δεν είχε καν τζάμι εξτρά. Τυχερά είναι αυτά.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
alexsvs
Explorer
Επιλογές
Ναι καταλαβαα ειναι οπως τυχει και εγω αλλαξα τωρα κινητο, ειχα 3,5 χρονια το note 8 πολυ καλο κινητο ειχα μικρο θεμα με την μπαταρια αλλα ηταν λογικο με τοσα χρονια χρησης, επεσε μια μερα από μικρο υψος και εσπασε εσωτερικα η οθονη, ωστοσο θα ψάξω αργοτερα μηπως βγαλουν καποιο καλυτερο τζαμακι αν και προτιμω την μεβρανη σιλικονης αυτο ειχα στο προηγούμενο κινητο επειδη ειχε και κυρτη οθονη, πολύ καλη επιλογη