Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Σχετικά με τις ενημερώσεις ασφαλείας από τη Samsung

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 14-03-2024 06:08 PM)
317 Προβολές σελίδας
kkytougias
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα παιδιά, έχω το Samsung Galaxy A71 Duos SIM και το αγόρασα τον Απρίλιο 2020 και εδώ και καιρό μου έχει βγάλει μια ανακοίνωση να πατήσω για να ενημερώσω το κινητό μου όμως η τελευταία ενημέρωση ασφαλείας από τη Samsung έγινε τον Αύγουστο 2023. Τι σημαίνει αυτό; Είναι τεχνικό μήνυμα λάθους; Θα γίνει άλλη ενημέρωση στο συγκεκριμένο μοντέλο από τη Samsung; Επίσης θα λάβει άλλη ενημέρωση UI ή όχι; Γνωρίζει κάποιος; Ευχαριστώ. 
7 Απαντήσεις
GeorgiaP_
Moderator
Moderator
Επιλογές

Καλησπέρα!! Ίσως επειδή η συσκευή σου είναι παλαιότερη να μην δέχεται άλλες ενημερώσεις. Επικοινώνησε με την τεχνική υποστήριξη στο site της samsung https://www.samsung.com/gr για να σου λύσουν κάθε απορία 😉

shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καμία φορά, αν και έχει σταματήσει η διάθεση ενημερώσεων για μια συσκευή πολύ πιθανό αν το κρίνει απαραίτητο η εταιρία για λόγους ασφαλείας σημαντικούς, δίνει κάποιο update ακόμη. Μου συνέβει στο galaxy note 10.1 2014 edition, κάπου στο 2020 μου ήρθε update...😉
kkytougias
Explorer
Επιλογές
Ευχαριστώ πολύ!
kkytougias
Explorer
Επιλογές
Ααα οκ ευχαριστώ πολύ!
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Να είσαι καλά.😊😉
Επιλογές
Μπορείς να δεις κάθε πότε λαμβάνει ενημέρωση ασφαλείας μια συσκευή στο σιτε της Samsung καθώς και για πόσα χρόνια. Αν θυμάμαι καλά το 71 είναι κάθε 6 μηνες
Joanne_a34
Big Cheese
Επιλογές
Τις προάλλες διάβαζα ότι η samsung έβγαλε το a71 από τις ενημερώσεις διότι φέτος κλείνει 4ετια