Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Πρόβλημα Οθόνης

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 16-03-2024 10:50 PM)
226 Προβολές σελίδας
k_mpouchoris
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα σε όλους. Την τρίτη το κινητό μου έσπασε με αποτέλεσμα να μην δείχνει τίποτα η οθόνη. Έτσι, αποφάσισα να πάω να την αντικαταστήσω στο samsung service της Λάρισας. Σήμερα άνοιξα για πρώτη φορά το κινητό μου και αντίκρισα σε μια light theme να μου την δείχνει κατακίτρινη. Και όταν κατεβασω την φωτεινότητα μου βγάζει μπλε όλα. Επειδή δεν μπορώ να πάω ξανά λαρισα , μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορω να κανω????
Θα ήταν πολύ ευγνώμων. Και τι επίσης μπορώ να κάνω για να μην την διπλοπληρώσω
Υ.Γ το έχω ελέγξει αν έχω βάλει προστασία οθόνης και ΟΧΙ δεν έχω βαλει

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Το πιο πιθανό σενάριο να ήταν να πας Λάρισα εκεί που στην αντικατέστηστησαν, με την απόδειξη της επισκευής και να τους πεις κύριοι ξαναήρθα για επισκευή οθόνης και δυστυχώς κάνει αυτό. Ξαναελέγξε την. Στο ίδιο σέρβις λογικά δεν θα σου την ξαναχρεώσουν πιστεύω, αφού είναι δικό τους λάθος και τόσο σύντομα παρουσίασε θέμα.

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

1 Απάντηση
Λύση
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Το πιο πιθανό σενάριο να ήταν να πας Λάρισα εκεί που στην αντικατέστηστησαν, με την απόδειξη της επισκευής και να τους πεις κύριοι ξαναήρθα για επισκευή οθόνης και δυστυχώς κάνει αυτό. Ξαναελέγξε την. Στο ίδιο σέρβις λογικά δεν θα σου την ξαναχρεώσουν πιστεύω, αφού είναι δικό τους λάθος και τόσο σύντομα παρουσίασε θέμα.