Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Ποιο είναι ποιο? A33 vs A55

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 27-04-2025 08:55 AM)
272 Προβολές σελίδας
Pantelis_Chris
Pathfinder
Επιλογές

Καιρό ήθελα να ανεβάσω σχετικές φωτόζ από τα δύο τηλέφωνα αλλά δεν είχα χρόνο. Μέχρι που χτες κάτι παρατήρησα και ήθελα να μου πείτε κι εσείς. Παρακάτω έχω λεπτομέρειες από φωτογραφίες που έβγαλα με τα A33 και Α55. Από την αρχή που είχα πάρει το Α55 είχα προσέξει τις διαφορές αλλά πίστευα πως με κάποιο update θα φτιάξει το πράμα. Τέλος πάντων, δεν λέω περισσότερα. Για πείτε μου στις παρακάτω 5 συγκρίσιμες εικόνες οι οποίες είναι μπερδεμένες όλες στο ποιο είναι ποιο (δηλαδή δεν είναι μόνο "A55 vs A33" ή μόνο "Α33 vs A55", είναι ανάκατες), ποια απ' όλες σας αρέσει/την βρίσκετε ποιο νορμάλ?

A33 vs A55 01.jpgA55 vs A33 02.jpgA55 Vs A33 03.jpg A33 Vs A55 04.jpg

A55 vs A33 05.jpg

https://www.instagram.com/pantelis_chris/
12 Απαντήσεις
Ntousan
Apprentice
Επιλογές
Δε θέλω να σε αποπαρω, αλλά με την s σειρά είναι πολύ πίσω. Καλή μέρα
panagiotis44
First Poster
Επιλογές
Οι όπως τις βλέπεις αριστερα είναι πιο ευκρινείς και καθαρες άρα πιστεύω είναι το galaxy a55 αριστερά
OPSM-GR_GAMER
Voyager
Επιλογές
Κοίτα. 🤔

Η βασική διαφορά που εντοπίζω και κάνει άμεσα μπαμ, είναι ξεκάθαρα στην ένταση του χρώματος.
Από κει πέρα όμως δεν μπορούμε να βγάλουμε 100% καθαρό συμπέρασμα για το ποιο κινητό τραβάει καλύτερες φωτογραφίες.
Είναι πολύ δύσκολο μέσα από μια εφαρμογή που ανεβάζεις φωτογραφίες, να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα, διότι υπάρχουν μεγάλες αλλοιώσεις στην Original φωτογραφία ώσπου να εμφανιστεί εδώ.
Οπότε μόνο υποθετικά μπορούμε να σου απαντήσουμε εμείς!🤷

Εσύ έχεις το Original αρχείο οπότε δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ τους! 👌
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Το θεμα ειναι οτι υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα τον φωτογραφιων και απευθυνομαι σε καποιους που λενε οτι 4 χρονια η καμερες ειναι ιδιες και βλεπουμε κιολας απλα μοντελα και οχι ultra
ConstantineF
Hotshot
Επιλογές
Προσωπικά οι καλύτερες κατά τη γνώμη μου φωτογραφίες είναι η αριστερή στήλη. Δε θα με ξαφνιαζε αν είναι του Α33, εξάλλου το Α54 κάνει μακράν καλύτερο processing από το 55.
Προσωπική άποψη, δεν είμαι ειδικός στις φωτογραφιες
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Εννοειτε φτηνα μοντελα ειναι παρολα αυτα ειναι πολυ καλες γειτα λεφτα που εχουν και συγουρα πολι καλυτερες απο κατη αλλα
ioannisS23plus
Helping Hand
Επιλογές
Εδώ δεν μπορούμε να πούμε στα σίγουρα γιατί πέφτει η ανάλυση αρκετά. Μόνο ένταση χρώματος και αν καεί κάνα back round μπορούμε να δούμε
Pantelis_Chris
Pathfinder
Επιλογές

Όλες οι εικόνες είναι μπερδεμένες. Δηλαδή δεν είναι μόνο "Αριστερά A55 vs δεξιά A33" ή μόνο "Αριστερά Α33 vs δεξιά A55". 

https://www.instagram.com/pantelis_chris/
Ioannis_GRV
Apprentice
Επιλογές

Λογικά στις φωτογραφίες που το κόκκινο "χύνεται" και δεν μένει στη θέση του, είναι δηλαδή κάπως out-of-focus το χρώμα, πρέπει να είναι από το A55. Το βλέπω έντονα στην 1η δεξιά, περισσότερο στη 2η αριστερά. To έχει δει αυτό το πρόβλημα στο Α55 που έχει κι ένας φίλος αλλά επειδή δεν βλέπει καλά, του λέω πως είναι τέλειες και με το update θα γίνουν ακόμα ποιο τέλειες 😁

Τι να του πω του ανθρώπου...