Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Κωδικό σε εφαρμογή;

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 11-05-2021 04:22 PM)
7538 Προβολές σελίδας
Σταματία
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα,  μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω κωδικό σε μια εφαρμογή; Επίσης έχω το samsung galaxy a51 και μου βγάζει βα κάνω ενημέρωση λογισμικού  ξέρετε αν θα μου ξαναδημιουργησει προβλήματα στις εφαρμογές όπως την προηγούμενη φορά;
5 Απαντήσεις
Επιλογές
Δεν γινετε σε samsung να βαλεις κωδικο μονο εφαρφογη μπορεις να κατευασεις και να βαλρις κωδικο και η ενημερωση δσν βλαπτει καντη ν ειναι η νεα ενημερωσει μαλων οne ui 3.1 εγω εχω το A31 και το κσνω συχνα ενημερωσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα. Αν καταλαβαίνω σωστά, εννοείς να κλειδώσεις μια εφαρμογή με κωδικό. Εξαρτάται, και ναι και όχι. Κάποιες εφαρμογές υποστηρίζουν από μόνες τους κλείδωμα με κωδικό, πχ το what's up. Όσες δεν υποστηρίζουν από μόνες τους, όχι δεν μπορείς άμεσα. Έμμεσα όμως μπορείς είτε να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή τρίτου προγραμματιστή, είτε ακόμα καλύτερα, εφόσον έχεις συσκευή που διαθέτει Knox security άρα και ασφαλή φάκελο, να βάλεις σε αυτόν όποια εφαρμογή θες και με αυτό τον τρόπο την κλειδώνεις και την κρατάς μακρυά από ανεπιθύμητα μάτια.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Όπως είπε και ο Alfa3Delta, ασφαλής φάκελος, βάζεις την εφαρμογή και ξενιασες!
Valtsa
First Poster
Επιλογές
Καλημέρα.... Έχω το s23 ultra... μπορώ να βάλω κωδικούς σε κάποιες εφαρμογές?? Π.χ για να ανοίξω το μεσεντζερ η το ινσταγκραμ να μ ζητάει κωδικό... ν μην μπορεί να μπει ο οποιοσδήποτε
Σtεlιoσ
First Poster
Επιλογές
Έχω το Samsung A13 πως μπορω να βάλω κωδικό σε κάποιες εφαρμογές όπως ινσταγκραμ σναπτσατ κλπ