Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Ενημέρωση A13

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 15-02-2023 02:08 PM)
423 Προβολές σελίδας
nikoskatsouros
Navigator
Επιλογές

image

17 Απαντήσεις
Αννίτα
Journeyman
Επιλογές
Το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο κ την αυτόματη κεφαλαιοποιηση δεν διορθώθηκε όμως.... κάνω λαθος;
MarkosVL
GrandMaster
Επιλογές
Στο OneUI 5.1 λύνεται το πρόβλημα αυτό , περίμενε αυτή την ενημέρωση. (αν έχεις συσκευή που θα τη πάρει.)
Αννίτα
Journeyman
Επιλογές
Δεν είμαι και πολύ σχετική με αυτά τα θέματα. Οποτε δεν γνωρίζω αν έχω τη συσκευή που θα την πάρει. Ουτε τι παίζει με τις ενημερώσεις γνωρίζω. Εγω ξέρω ότι βγήκε μια ενημέρωση και δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Για την ενημέρωση που αναφέρατε δεν ξέρω πότε πρέπει να την περιμένω και γιατί δεν εγινε αυτη η ενημερωση. Συγνωμη αλλά δεν γνωρίζω πολλά από αυτά τα πράγματα εκτός από τα βασικά. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως!!
MarkosVL
GrandMaster
Επιλογές
Ποια συσκευή έχεις;
Αννίτα
Journeyman
Επιλογές
Α13
MarkosVL
GrandMaster
Επιλογές
Θα το πάρει λογικά αλλά πιο αργά λόγω κατηγορίας της συσκευής (οικονομικά και specs) , υπομονή μέχρι τότε. Δοκίμασε κάποιο άλλο πληκτρολόγιο.
Αννίτα
Journeyman
Επιλογές
Απο ότι είδα η ενημέρωση που έκανε είναι η OneUI 5. Εννοείτε να κατεβάσω σαν εφαρμογή κάποιο άλλο πληκτρολόγιο; Γιατι όσο ψάχνω στο κινητό δεν μπορώ να βρω μέσα στις ρυθμίσεις άλλο πληκτρολόγιο να ενεργοποιήσω.
MarkosVL
GrandMaster
Επιλογές
Ναι σαν εφαρμογή, όπως το Gboard ή το SwiftKey, από το play store. Δοκιμάζεις ποια σου κάνει και τη κρατάς σα βασική μέχρι να πάρεις το 5.1 που θα φτιάξει και τη κεφαλαιοποιηση.
Αννίτα
Journeyman
Επιλογές
Σας ευχαριστώ πολυ που με βοηθησατε! Και μιας κ σας βρηκα τοσο καλο, μπορειτε να μου εξηγησετε σας παρακαλω αν γνωριζετε, γιατι στην καμερα δεν λειτουργει το φιλτρο λείανσης στην μπροστινη καμερα; Ενω λειτουργει κανονικα στην προεπισκοπηση, δεν αποτυπώνεται στην φωτογραφια.