Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Εμφάνιση σταγόνας, στη φόρτιση

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 06-08-2024 01:34 PM)
386 Προβολές σελίδας
MakisA54
Journeyman
Επιλογές
Καλησπέρα εδώ και 3 μέρες το A54 5g μου βγάζει τη σταγόνα στη φόρτιση 2) ξεκινάει τη φόρτιση και την σταματάει σε δευτερόλεπτα το έχει κιάλος το πρόβλημα αυτό? 
8 Απαντήσεις
GeorgiaP_
Moderator
Moderator
Επιλογές

Καλησπέρα Μάκη! 

Εάν υπάρχει νερό στη θύρα USB της συσκευής σου ή εάν εντοπιστεί υγρασία που υπερβαίνει ένα καθορισμένο σημείο, η φόρτιση δεν θα είναι δυνατή. Πρόκειται για ένα μέτρο ασφάλειας, για την προστασία του τηλεφώνου από ζημιά και διάβρωση. 

Οι συσκευές με βαθμό προστασίας IP68 και άνω (οι περισσότερες συσκευές της σειράς Galaxy) είναι εξοπλισμένες με αισθητήρα ανίχνευσης υγρασίας για την αποφυγή ζημιάς στη συσκευή από το νερό. Εάν ανιχνευτεί υγρασία στη θύρα USB, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος και η φόρτιση θα διακοπεί. Σε αυτήν την περίπτωση, αποσύνδεσε τη συσκευή σου από τον φορτιστή και, στη συνέχεια, σκούπισέ τη με ένα στεγνό πανί ή ανακίνησε απαλά τη συσκευή σου (5-10 φορές) με τη θύρα στραμμένη προς τα κάτω, για να απομακρυνθεί τυχόν πλεονάζουσα υγρασία. Τοποθετήστε το τηλέφωνό σου πάνω σε ένα πανί σε καλά αεριζόμενο χώρο ή στέγνωσέ το με έναν ανεμιστήρα.

MakisA54
Journeyman
Επιλογές
Και σε ανεμιστήρα το έβαλα και σκούπισμα του έκανα αλλά πάλι το ίδιο κάνει, το θέμα είναι ότι δεν έπεσε σε νερό
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μπορεί μα έχει υγρασία από το περιβάλλον, μπορεί να είχε το βύσμα φόρτισης του καλωδίου.
Κάνε μια επανεκκίνηση και όσο ειναι κλειστό με ένα μαλακό πινέλο καθάρισε την θύρα.
MakisA54
Journeyman
Επιλογές
Θα το δοκιμάσω
andr3asm_
Pioneer
Επιλογές
Η αλήθεια είναι και στο δικό μου Α54 το εμφανίζει χωρίς να έχει τίποτα. Παρ' όλα αυτά το καθάρισα και εγώ για να μαι σίγουρος. Το εμφανίζει πάλι όμως κάποιες φορές...
Υπάρχει η περίπτωση να είναι και bug.
MakisA54
Journeyman
Επιλογές
Σε σέρβις εξουσιοδοτιμενο που πήρα της samsung το νούμερο μου το δώσανε από την τεχ. υποστήριξη και περιέγραψα το πρόβλημα μου είπαν ότι πάει για αλλαγή θύρας USB
Sofak
First Poster
Επιλογές
Καλημέρα!! Είχα το ίδιο πρόβλημα και το πήγα στην Samsung και μου άλλαξαν την θύρα!
Μια ημέρα πήρε και μου έδωσαν συσκευή αντικατάστασης.
MakisA54
Journeyman
Επιλογές
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που το πήγες?