Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

ειδοποιήσεις

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 15-02-2021 12:10 AM)
7508 Προβολές σελίδας
kikooooma
Apprentice
Επιλογές
Καλησπέρα,πριν λίγο καιρό αγόρασα το Samsung galaxy A21 ...δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα του κινητου Ή απλά εγώ δεν το έχω ενεργοποιήσει...οταν είναι κλειστό ας πούμε και δεν το χρησιμοποιώ ...οταν μου έρχονται μηνύματα δεν ανοίγει αυτομάτως η οθονη ...μηπως ξέρει κάποιος αν κάνω κάτι λάθος?
22 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Καλημέρα. Πας ρυθμίσεις>Κλείδωμα οθόνης>Ειδοποιήσεις και το ενεργοποιείς. Επίσης ρυθμίζεις το τι θα εμφανίζεται.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
kikooooma
Apprentice
Επιλογές
τα έχω κάνει όλα αυτά που μου λες και ακόμα τίποτα....
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Δεν γνωρίζω κάποια παραπάνω ρύθμιση από αυτήν. Να σου πω την αλήθεια στο δικό μου ενεργοποιείται η οθόνη όταν έχω ειδιποίηση, δεν ξέρω γιατί εσένα δεν το κάνει. Πάντως λίγο που το έψαξα, βλέπω πως και άλλοι έχουν το ίδιο θέμα και τους προτείνουν εφαρμογές τρίτων για αφύπνηση οθόνης σε ειδοποίηση. 

Επίσης μια ιδέα είναι να πας ρυθμίσεις>προσβασιμότητα>σύνθετες ρυθμίσεις>ειδοποίηση φλας και να το ενεργοποιήσεις, είτε το πίσω, είτε της οθόνης ή και τα δυο αν θες, ώστε τουλάχιστον να αναβοσβήνει όταν έχεις εισερχόμενο.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Συμπληρωματικά θα σου πω πως κάποιες εφαρμογές έχουν στις ρυθμίσεις τους την αφύπνηση οθόνης για εισερχόμενα. Πχ το viber έχει ρυθμίσεις>ειδοποιήσεις>φωτεινή οθόνη για μηνύματα. Πιθανότατα θα πρέπει να ελέγξεις κάθε μια εφαρμογή ξεχωριστά είτε εσωτερικά στις ρυθμίσεις της, είτε από τις ειδοποιήσεις εφαρμογών του μενού του κινητού σου.

Λοιπόν, το δοκίμασα και ούτε σε μένα ανάβει σε όλες τις ειδοποιήσεις. Στα mail για παράδειγμα δεν ανάβει η οθόνη, απλά ακούγεται ήχος. Στο viber που έχει δική του ρύθμιση, όπως σου είπα, ανάβει.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
kikooooma
Apprentice
Επιλογές
Στο μεσσεντζερ ας πούμε και στο ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ σου αναβει η οθονη?
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Δυστυχώς τελικά έχεις δίκιο. Επειδή δουλεύω κυρίως το viber, το οποίο όπως σου είπα έχει ειδική ρύθμιση αφύπνισης οθόνης και βλέπω την οθόνη να ανάβει, νόμιζα σε όλα είναι έτσι. Λάθος μου. Το δοκίμασα, ούτε καν στα sms δεν ενεργοποιείται, ούτε σε insta, ούτε messenger 😒  Ούτε καν το φλας οθόνης ανάβει με σβηστή οθόνη, μόνο όταν είναι αναμμένη. Το μόνο που δουλεύει με σβηστή οθόνη είναι το φλας κάμερας. 

Θα το ψάξω όταν έχω λίγο χρόνο, μήπως βρω άκρη και θα ενημερώσω.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
kikooooma
Apprentice
Επιλογές
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως που ασχολήθηκες να βοηθήσεις αν βρεις την λύση να με ενημερώσεις γιατί πραγματικά είμαι νευριασμένη 😂
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Ασχολήθηκα γιατί κάτι τέτοια μου τη δίνουν κι εμένα 😋🤣

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
kikooooma
Apprentice
Επιλογές
χαχαχαχαχαχα 😂
euagr
Apprentice
Επιλογές
Καλησπέρα χθες πήρα το Α72 ,και δεν μπορώ να βρω με τίποτα την αφύπνιση οθόνης για τις ειδοποιήσεις μήπως έχετε βρει κάποια λύση;; ευχαριστώ