Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Αλλαγή κεφαλαίων γραμμάτων

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 06-08-2023 05:45 PM)
12005 Προβολές σελίδας
Μίμης
Journeyman
Επιλογές
Φίλες/οι, μήπως γνωρίζει κάποιος, πως μπορώ, όταν γραφώ ένα μήνυμα, κατά την αποστολή του, να παραμένουν τα μικρά γράμματα τα οποία και έχω χρησιμοποιήσει κατά τη σύνταξη του μηνύματος και να ΜΗΝ μετατρέπονται αυτομάτως από μόνα τους σε κεφαλαια κατά την αποστολή; Λέει, ότι αλλάζει από τις Ρυθμίσεις, αλλά είναι αδύνατον να το βρω. Ευχαριστώ. Α54 είναι το κινητό. 
12 Απαντήσεις
Μίμης
Journeyman
Επιλογές
Το κινητό είναι το Α54
ntinosterpsis
Navigator
Επιλογές
Καλησπέρα φίλε,

Θα μπεις στα μηνύματα, θα πατήσεις τις 3 τελείες δεξιά> ρυθμίσεις> περισσότερες ρυθμίσεις>SMS> κωδικοποίηση και εκεί θα επιλέξεις unicode. Να ξέρεις ότι κάθε μήνυμα θα είναι μέχρι 60 χαρακτήρες, στους 61 θα στέλνει 2ο μήνυμα.
Μίμης
Journeyman
Επιλογές
Φίλε μου καλησπέρα. Μπαίνω στα μηνύματα, αλλά δυστυχώς δεν μου βγάζει πουθενά τα παραπάνω που μου αναφέρεις. Ειδικά δε, όταν πάω να γράψω μήνυμα, βγάζει τρεις τελείες πάνω δεξιά, αλλά πουθενά την ένδειξη Ρυθμίσεις και τα υπόλοιπα που μου λες...
ntinosterpsis
Navigator
Επιλογές
Μπορείς να στείλεις ένα screenshot ; Τις 3 τελείες θα τις βρεις εκεί που είναι όλα τα μηνύματα και όχι στη συνομιλία μέσα.
Μίμης
Journeyman
Επιλογές
Φίλε μου, μάλλον το βρήκα, αλλά τυχαία από τις ρυθμίσεις
ntinosterpsis
Navigator
Επιλογές
Τώρα τα στέλνει μικρά;
Μίμης
Journeyman
Επιλογές
Ναι τα στέλνει Ντίνο, ευτυχώς, γιατί είχα αγανακτήσει!
Grigoriats99
First Poster
Επιλογές
Καλησπέρα σας. Έχω το κινητό 1 ημέρα και ψάχνω το ίδιο πράγμα και δεν το βρίσκω με τίποτα!! Μπορείτε να με βοηθησετε;
Fotinos
First Poster
Επιλογές

Πες μας τι έκανες να λύσουμε και εμείς το πρόβλημα , γιατί δεν το είχες μόνο εσύ