Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Αγορά κινητού

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 03-04-2023 08:27 PM)
294 Προβολές σελίδας
Chris_Kak
Explorer
Επιλογές
Χαίρεται στην κοινότητα 
Ήθελα να αγοράσω νέο κινητό, και είμαι ανάμεσα στο s21 fe και το a54. Ποιο θεωρείτε ότι είναι καλύτερο; 

Να αναφερθεί κιόλας πως τώρα (2 χρόνια και κάτι μήνες) έχω το galaxy a71, ωστόσο εμφάνιζε από την αρχή ανελλιπώς προβλήματα. Στις 2 εβδομάδες κατά την κλήση δεν άκουγα και δεν με άκουγαν, εκτός αν έβαζα ανοιχτή ακρόαση. Μου άλλαξαν την μητρική στο service. Το έπαθα δεύτερη φορά και έγινε πάλι το ίδιο. Και τα Χριστούγεννα πριν λήξει η εγγύηση ο ήχος πότε δούλευε και πότε όχι. Όταν τους του πήγα, δεν με πίστευαν καθώς δεν το είδαν (εκείνη τη στιγμή δούλευε), οπότε αφού από λογισμικό και όλα τα λοιπά δουλεύει, είπα δεν θα κάτσω να σκάσω. Οφείλω να πω πως είναι σπαστικό που δεν έχω ανοιχτή ακρόαση, αλλά ok

2 Λύσεις

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
manoslve
Hotshot
Επιλογές
https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12070&idPhone2=10954 σε αυτό λινκ μπορείς συγκριτικο χαρακτηριστικών μεταξύ των δύο. Εγώ που το κοίταξα το s21fe είναι ανώτερο στα περισσότερα σε αυτό που υστερεί είναι στην αυτονομία λόγω του ότι έχει 4500 ενώ το άλλο 5000 και επίσης δεν δέχεται υποδοχή κάρτα SD

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Συμφωνώ σε πολλά με τον συνονόματο @manoslve με μόνη διαφορά ότι το Α54 είναι ολοφρεσκοα συσκευή οπότε θα πάρει για τα επόμενα 4 χρόνια ενημερώσεις (ενώ το s21fe είναι ήδη ενός έτους, οπότε για τα επόμενα 3 χρόνια)... δεν γνωρίζω όμως την αποδοτικοτητα του exynos στο Α54... αλλά από την άλλη και ο SD ή ο exynos του s21fe είναι από τους ενεργοβορους...
Η αλήθεια είναι πως το s21fe υπερέχει στα σημεία σαν τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και το άλλο είναι πολύ καινούριο και δεν έχουμε ακόμη σημάδια γραφής...
Αν μπορείς κάνε λίγη υπομονή να δεις αν θα βγάλει κουσούρια και να βγεινκαι κανένα συγκριτικό για να έχεις πλήρη εικόνα...

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

8 Απαντήσεις
manoslve
Hotshot
Επιλογές
Εγω κάτοχος ενός χρόνου του s21fe είμαι ευχαριστημένος. Δεν γνωρίζω αν το a54 είναι ισάξιο σε κάμερες και απόδοση θα συμβούλευα να το ψάξεις στο youtube αν υπάρχει συγκριτικό τεστ μεταξύ των 2 για να βγάλεις αποτέλεσμα. Αν καταλήξεις στο s21fe να επιλέξεις 8ram και 256 gb μνήμη
Chris_Kak
Explorer
Επιλογές
Ευχαριστώ, υπάρχει όμως κάποιος λόγος που πρέπει να επιλέξω τη μεγαλύτερη μνήμη; συνήθως με τα 128/6 GB είμαι μια μια χαρά. Να πώς κιόλας πως τώρα έχω το a71
Λύση
manoslve
Hotshot
Επιλογές
https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12070&idPhone2=10954 σε αυτό λινκ μπορείς συγκριτικο χαρακτηριστικών μεταξύ των δύο. Εγώ που το κοίταξα το s21fe είναι ανώτερο στα περισσότερα σε αυτό που υστερεί είναι στην αυτονομία λόγω του ότι έχει 4500 ενώ το άλλο 5000 και επίσης δεν δέχεται υποδοχή κάρτα SD
manoslve
Hotshot
Επιλογές
Δεν ξέρω πόσο συνηθως κρατάς ένα κινητό. Αν όμως θέλεις να τρέχει λίγο πιο άνετα τις εφαρμογές ειδικά αν έχεις ανοίξει πολλές τα 8 gram είναι η καλύτερη επιλογή
manoslve
Hotshot
Επιλογές
Για να συγκριτικων καμερών ψαχτο στο youtube για να δεις αποτελέσματα και κριτικές
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Συμφωνώ σε πολλά με τον συνονόματο @manoslve με μόνη διαφορά ότι το Α54 είναι ολοφρεσκοα συσκευή οπότε θα πάρει για τα επόμενα 4 χρόνια ενημερώσεις (ενώ το s21fe είναι ήδη ενός έτους, οπότε για τα επόμενα 3 χρόνια)... δεν γνωρίζω όμως την αποδοτικοτητα του exynos στο Α54... αλλά από την άλλη και ο SD ή ο exynos του s21fe είναι από τους ενεργοβορους...
Η αλήθεια είναι πως το s21fe υπερέχει στα σημεία σαν τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και το άλλο είναι πολύ καινούριο και δεν έχουμε ακόμη σημάδια γραφής...
Αν μπορείς κάνε λίγη υπομονή να δεις αν θα βγάλει κουσούρια και να βγεινκαι κανένα συγκριτικό για να έχεις πλήρη εικόνα...
Chris_Kak
Explorer
Επιλογές
Ευχαριστώ
GeorgeGeostavri
First Poster
Επιλογές
Βάλε βγάλε 2 με3 φορές το βύσμα των ακουστικών και μετα απενεργοποιησετο και ενεργοποιησετο