Sulge

What are you looking for?

tühistada
Tulemuste kuvamine 
Otsige hoopis 
Kas soovisite järgmist. 

Sain testimiseks uued Samsung Galaxy A36 ja Galaxy A56!

(Topic created on: 4 nädalat tagasi)
87 Vaated
Ricardosuursiim
Samsung Members Star ★
Suvandid
Tere kõigile!😎

Mul on hea meel jagada, et sain võimaluse testimiseks uusi Samsung Galaxy A36 ja Galaxy A56 mudeleid. Esimesed muljed on väga positiivsed – disain on stiilne, ekraanid on kirkad.

Kas keegi veel ootab neid mudeleid või tahaks teada midagi konkreetset nende kohta? Jagage oma küsimusi ja ma proovin neile vastata testimise käigus!

image

image

image

image

image

6 REPLIES 6
Paula_P
Community Manager
Suvandid

Meil on hea meel kuulda, et sulle meeldib A Series! Kui oled avastanud mõne kasuliku nipi, siis jaga seda ka teiste Community liikmetega. Sinu soovitused on väga väärtuslikud!

Ebonyexstra
Voyager
Suvandid
Mind hoopis huvitab, et kas sa nende testimiste käigus hakkad igatsema ka oma lipulaeva taga või saavad nad su nõudmistega ilusti hakkama ? 😁
T-K
Pioneer
Suvandid
Sama küsimus. Kuidas on kiirus s25 ja a56 vahel. Kui suur on sinu arvamusel vahe?
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

Mina isiklikult isegi ei hakanud. Kasutaksin küll A56. Käes mugav ja mõnus ja kõik mis mul vaja veab välja. Aegajalt muidugi mulle meeldib zoomida ja see on asi mida mina taga igatseks. Mina üllatusin nendes telefonides.

Minu arvamust saab lugeda siin.

https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-a-seeria/a36-ja-a56-testimine/td-p/12170880 

Ebonyexstra
Voyager
Suvandid
Ma siiani igatsen seda s24 ultra zoomi taga mida proovida sain seega mõistan hästi 😂😂😂😂
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

No zoomi poolest jah teistel raske vastu hakata 😀