Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Smart Rings II.

(Témakör létrehozásának dátuma: 02-10-2024 01:21 PM)
1395 Megtekintések
CsabaSz
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Korábbi gyűrűs cikkem kiegészítése képpen, az alábbi szempontok szerint vettem górcső alá ezeket az okos eszközöket: 

A legszembetűnőbb különbség a korábban említett márkák gyűrűi között, hogy kettő közülük teljesen ingyenesen használható a hozzájuk tartozó applikációval (Samsung & Ultrahuman), míg harmadik társuk (Oura), előfizetői programmal operál. A hivatalos oldal információi szerint, 1 hónap díjmentes próbaidőszakot és 12 havi előfizetést €69,99-ért vásárolhatunk meg. Egy egy hónapos előfizetés egyébként €5,99, az az HUF-ban ∼2.400Ft.-. Ez annyira nem feltétlen kedvező annak tudatában, hogy a másik két gyártó teljesen ingyenesen biztosítja a kiegészítőjének használatát.
Amit fontos megjegyezni, hogy a Samsung Galaxy Ring kifejezetten Samsung készülékekkel működik, míg az Ultrahuman bármilyen rendszerű és márkájú készülékkel használható, amire letölthető a működéséhez szükséges applikáció. 

Árukat tekintve nagyjából egy kategóriába esnek:

Samsung Galaxy Ring - 449,00€
Oura Ring - 329,00-599,00€
Ultrahuman Ring - 379,00€

Megbízhatóságot tekintve, személy szerint biztos, hogy a Samsung mellett tenném le a voksom, mivel már elég régóta a piacon van a gyártó és több kiegészítőjével is bizonyította megbízhatóságát. Ezt leszámítva pedig számomra fontos az is, hogy ugyanazon gyártó termékeit használjam együtt, mert így lehetek igazán biztos abban, hogy fennakadások nélkül, kényelmesen, sokáig kiszolgálnak majd.

13 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Nem gondolom, hogy a Samsung ne lenne jó, de azt sem gondolom, hogy az Oura Ring ne lenne jó, mert ebben a kategóriában régebb óta vannak jelen. Egyelőre engem egyik gyártó sem tudott meggyőzni, hogy nekem ilyen kellene.😃
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások
Szia Csaba! Köszi szépen, jó lenne kipróbálni egyszer
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Gyűrűkkel kapcsolatban alapvetően nekem sem pozitív a véleményem, vagy legalábbis a funkciók meg a külalak nem győzött meg a szükségességéről.😅
0 tetszik
CsabaSz
Samsung Expert
Beállítások

Szia Anita! 
Határozottan egyetértek. Felpróbálni már volt szerencsém a Samsung gyűrűjét, elképesztő kényelmes és nagyon nagyon könnyű 😁

0 tetszik
CsabaSz
Samsung Expert
Beállítások

Szerintem a gyűrű is, mint az okosórák, réteg termék, bár az való igaz, hogy ez egy még szűkebb rétegnek szóló találmány. Kipróbálni azért egyszer jó lenne👀

ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Ez igaz lehet. Az okosórákat se szereti mindenki, de nyilván régebb óta a piacon van, hosszabb ideje volt hozzászokni az embereknek.
CsabaSz
Samsung Expert
Beállítások

Ez való igaz, én is így gondolom. Aztán persze biztos eljön az az idő, amikor majd ezek annyira hétköznapi tárgyak lesznek, mint egy zsebkendő. 

0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Céltól függő. Ha valaki az egészség funkciókat részesíti előnyben, akkor kényelmi szempontból marad az óra 😃
0 tetszik
JanosA
Samsung Expert
Beállítások

ezzel én is így vagyok

0 tetszik